Prinsesse Kate:

Kritikken hagler: - Tonedøvt!

Prinsessen får passet sitt påskrevet.

RASER: Seerne raser etter at prinsessen dukket opp på en innsamlingsaksjon i hjemlandet. Foto: Polaris Picture Agency.
RASER: Seerne raser etter at prinsessen dukket opp på en innsamlingsaksjon i hjemlandet. Foto: Polaris Picture Agency. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Kate (41) får passet sitt påskrevet etter at hun dukket opp på en innsamlingsaksjon hvor hun ba om donasjoner til barn i nød - samtidig som hun var iført en svindyr bluse.

Da 41-åringen åpnet BBCs årlige innsamlingsaksjon for Children in Need, hadde hun på seg en silkebluse som koster rundt fire tusen kroner, skriver The New York Post.

Det har ikke falt i god jord, og mange stempler nå prinsessen som lite taktfull.

«I kveld handler det om å hjelpe til med å støtte, forkjempe og styrke alle barn til å bli det beste de kan være. Dette vil vøre avgjørende for deres framtidige helse og lykke. Det er viktig at vi ivaretar barndommen», skal prinsessen av Wales ha uttalt da hun åpnet innsamlingsaksjonen.

Prinsesse Kate overrasker alle med en piano-opptreden under Eurovision. Video: BBC/Eurovision Vis mer

Til tross for innsatsen til prinsessen, var kritikerne raskt ute med å angripe trebarnsmoren.

«En milliardær åpner Children In Need»-aksjonen på BBC - for å be samfunnet om donasjoner. Tonedøvt!, er det blant annet en bruker som skriver på X, tidligere Twitter.

Foto: Skjermdump fra X.
Foto: Skjermdump fra X. Vis mer

«Kate Middelton, som eier flere hjem, dukket nettopp opp på Children In Need. I fjor samlet de inn rundt 20 millioner pund - eller 354 millioner mindre enn det vi ga de kongelige for å pusse opp. Hykleriet lenge leve», er det en annen som parerer med.

Foto: Skjermdump fra X
Foto: Skjermdump fra X Vis mer

Også forfatter Dan White kastet seg inn i debatten, og skrev på nettstedet X:

«Jeg kjenner familier med funksjonshemmede barn som har latt være å spise selv for at barna skal få mat. Da blir jeg fornærmet når Kate Middelton dukker opp iført en bluse til 4000 kroner!»

Foto: Skjermdump fra X
Foto: Skjermdump fra X Vis mer

Verken det britiske kongehus eller prinsesse Kate har kommentert kritikken som har kommet deres vei etter BBC-programmet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer