Kendall Jenner:

Kritikken haglet etter dette

Dukket opp svært lettkledd i venninnas bryllup.

LETTKLEDD: Kendall Jenner er ikke redd for å vise seg fram i avslørende kjoler. Her fra fjorårets Met-galla. Foto: Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB
LETTKLEDD: Kendall Jenner er ikke redd for å vise seg fram i avslørende kjoler. Her fra fjorårets Met-galla. Foto: Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert

To måneder før kalenderen gikk fra å vise 2021 til å vise 2022, var det duket for brullyp i Miami. Brudepikene var ingen ringere enn modellene Kendall Jenner (26) og Bella Hadid (25).

Som de fleste vet, er det enkelte kleskoder man bør følge som gjest i et bryllup. Unngå hvit, svart eller rød kjole, ikke stjel brudens oppmerksomhet og dekk gjerne til kroppen for å unngå å gjøre nettopp dette.

Kendall Jenner virket imidlertid ikke å være interessert i å følge disse uskrevne reglene, skriver Entertainment Tonight.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Kritikk

I bryllupet, som fant sted i november, valgte hun nemlig å kle seg i en sort - og svært avslørende - kjole, signert merket Mônot.

Følgere på sosiale medier var raskt ute med å kommentere det «upassende» antrekket. Og da bruden selv, Lauren Perez, publiserte bilder fra bryllupsfeiringen på nyttårsaften var det også Jenners kjole som sto i fokus, ifølge nettstedet.

«Så respektløst å ha på seg dette. På alle bildene ser du bare henne, ikke bruden», mener en bruker.

«Upassende antrekk for et bryllup, Kendall. Jeg er flau på dine vegne», skriver en annen, mens en tredje påpeker:

«Hvordan å overgå bruden».

Bryter tausheten

Det tok imidlertid ikke lang tid før bruden selv la igjen en kommentar. Der skrev hun at Jenner så «nydelig» ut, og at hun «elsket antrekket».

Nå har også modellen selv brutt tausheten. Til brudens kommentar skriver hun følgende:

«Jeg spurte deg åpenbart om tillatelse på forhånd også».

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Perez bar en brudekjole fra designer Vera Wang under seremonien, men skiftet til en Vivienne Westwood-kreasjon med Nike Air Force 1-sko da det seinere samme dag var tid for bryllupsfest.

Lauren Perez har nå stengt kommentarfeltet under innlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer