Lindsay Lohan:

Kritikken tordnet etter kontroversielle #MeToo-uttalelser. Nå legger hun seg flat

- Forsøkte å gi uttrykk for håp.

LEGGER SEG FLAT: Skuespiller Lindsay Lohan beklager seg etter hennes uttalelser om at #MeToo-varslere er svake og oppmerksomhetssyke». Foto: NTB Scanpix

LEGGER SEG FLAT: Skuespiller Lindsay Lohan beklager seg etter hennes uttalelser om at #MeToo-varslere er svake og oppmerksomhetssyke». Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke skapte skuespiller Lindsay Lohan (32) store overskrifter da hun i et intervju med The Times uttale at #MeToo-varslere er svake og oppmerksomhetssyke.

- Jeg kan ikke snakke om ting jeg ikke har opplevd. Altså, jeg støtter kvinner. Alle går gjennom sine opplevelser på sine egne måter, men jeg støtter ikke oppmerksomhetssøkere, sa hun blant annet.

Uttalelsene skapte på kort tid flere reaksjoner, der aviser og nettsider som blant andre People, Huffington Post og Billboard var raske med å plukke opp saken. Også på Twitter haglet det inn med kritikk mot den 32 år gamle stjerna.

I en uttalelse til People unnskylder nå Lohan seg.

- Ville gi uttrykk for håp

- Jeg vil uforbeholdent be om unnskyldning for de jeg såret med en uttalelse i et nylig intervju, sier hun til nettstedet.

I det lengre intervjuet med The Times uttalte Lohan blant annet at flere av de mindre kjente skuespillerne har kommet ut med sine historier, bare for oppmerksomheten - og at det ødelegger for hva #metoo-bevegelsen egentlig handler om.

I beklagelsen hun nå kommer med, forsøker Lohan å forklare hva hun egentlig mente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer