Henrik Eijsink:

Kritikkstorm: - Til å le av

Ikke alle er fornøyde med årets «Farmen»-vinner.

MISFORNØYDE: Henrik Eijsink stakk av med seieren i årets sesong - til misnøye fra flere. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
MISFORNØYDE: Henrik Eijsink stakk av med seieren i årets sesong - til misnøye fra flere. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige søndag var det duket for storslagen finalefest i anledning årets «Farmen»-finale. Da sto det også endelig klart at det var Henrik Eijsink (26) som stakk av med seieren.

Nå venter blant annet en splitter ny bil for den ferske vinneren - en bil som er til hans odel og eie så fort papirene er på plass, forteller han.

Det er imidlertid ikke alle som unner 26-åringen seieren. På sosiale medier kryr det av ivrige seere som mener seieren var «ufortjent». Selv tar han kritikken med knusende ro.

«Juks og fanteri»

Kritikken hagler på sosiale medier, med kommentarer som:

«Ingen verdig vinner, bare juks og fanteri».

MELKESPANN: Farmen-programleder Niklas Baarli svarer på dramaet rundt reglene i melkespann-konkurransen Vis mer

«En drittunge vant 'Farmen'. Skulle ikke vært i finalen. En som sov lengst, spiste mest, jobbet minst og saboterte. Skulle vært ute av 'Farmen' for lengst».

«Han har jukset og vært ufin gjennom alle elleve ukene på Farmen».

Eijsink har fått forelagt ovennevnte kommentarer av Dagbladet, men forklarer at han ikke tar seg spesielt nær av det.

- Altså, hva skal man egentlig tenke. Sånne kommentarer er jo mest til å le av, og det er klart; det er bare et lite utsnitt av oppholdet som kommer på skjermen, og da kan det sikkert framstå litt rart noen ganger, sier han.

- Ganske rolig

26-åringen forteller videre at han har forsøkt å følge alle regler gitt av produksjonen gjennom sesongen, til tross for at det ikke alltid har vært like lett - med tidvis utydelige beskjeder. Han er likevel fornøyd med egen innsats.

FARMEN: Bente Rabba forteller om semifinalen, og hva som gikk gjennom hodet hennes under konkurransen. Video: Rød Løper / Reporter: Bjørn Ekker Vis mer

- Jeg vet med meg selv at jeg har forholdt meg til de reglene jeg har fått. Og jeg tror de fleste, om ikke alle de andre deltakerne, hadde vært enig i det. Da er jeg ganske rolig.

- Tar du deg nær av noe av kritikken?

- Nei, jeg gjør egentlig ikke det. Jeg er glad i å diskutere, og jeg kan sikkert virke litt kverulant noen ganger. Det er sikkert ikke en av mine beste egenskaper, men det står jeg i, selv om det kan ha vært litt slitsomt å være med meg noen ganger inne på gården. Jeg har fått tydelig beskjed fra flere deltakere at jeg var ålreit å være med der inne, og det tar jeg med meg, avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer