Gigi Hadid:

Kritiserer politiet

Supermodellen Gigi Hadid (24) hevdet i helga at hun ble ranet på ferieøya Mykonos. Nå langer hun ut mot både kritikere og gresk politi.

LANGER UT: Supermodellen Gigi Hadid (24) langer ut mot både kritikere og politiet i en kommentar på Instagram. Foto: NTB Scanpix
LANGER UT: Supermodellen Gigi Hadid (24) langer ut mot både kritikere og politiet i en kommentar på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga delte supermodellen Gigi Hadid (24) et oppsiktsvekkende innlegg på Instagram hvor hun hevdet å ha blitt ranet på den greske ferieøya Mykonos.

«Ikke la deg lure av Instagram. Ble ranet. Skal aldri tilbake. Vil ikke anbefale det. Bruk pengene dine et annet sted», skrev hun.

Siden har bildet blitt møtt med reaksjoner fra fansen. Flere mener at det er respektløst og frekt overfor Hellas og den greske befolkningen å skade omdømmet til ferieøya, mens andre påpeker at man også kan bli ranet andre steder.

I flere dager har Hadid forholdt seg taus, men tirsdag kveld svarer hun kritikerne samtidig som hun kritiserer gresk politi i en kommentar under innlegget.

«La meg gjøre det klart for alle i kommentarfeltet som mener at jeg ikke fortjener å ha en mening basert på min egen erfaring, og advare andre om dette: Jeg og beboere i 30 andre boliger ble ranet den kvelden - noen ble ranet med skytevåpen.»

Kritiserer politiet

Videre hevder hun at hun var nødt til å kontakte nødetatene gjennom en av sine sikkerhetsansatte, og anklager det lokale politiet for å ikke ha nok ressurser til å håndtere omfanget av kriminalitet på øya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer