Trump-familien:

Kritiseres etter bankett med dronninga

Donald Trump tok med seg nesten hele familien til England.

PÅ BANKETT: Donald og Melania Trump var mandag kveld på Buckingham Palace, der dronning Elizabeth arrangerte en bankett i anledning statsbesøket. Presidenten hadde i tillegg med seg store deler av familien sin, inkludert fire barn, på festen. Foto: NTB scanpix
PÅ BANKETT: Donald og Melania Trump var mandag kveld på Buckingham Palace, der dronning Elizabeth arrangerte en bankett i anledning statsbesøket. Presidenten hadde i tillegg med seg store deler av familien sin, inkludert fire barn, på festen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Donald Trump (72) er i disse dager på besøk i Storbritannia, noe som på ingen måte har gått upåaktet hen. Tusenvis har tatt til gatene i London for å protestere, og byens borgermester Sadiq Khan har uttalt at den amerikanske presidentens verdier ikke speiler seg i britenes.

Det kontroversielle besøket har også inneholdt flere møter med de britiske kongelige. Mandag kveld var presidenten og hans familie samlet til en bankett i ballsalen på Buckingham Palace, sammen med blant andre dronning Elizabeth (93) og hertugparet av Cornwall.

Donald Trump har nemlig med seg sine fire voksne barn, Ivanka, Eric, Donald jr. og Tiffany, til Storbritannia. Ingen av dem har vært på en slik bankett før. Barron Trump, presidenten og førstedamens eneste felles barn, befinner seg i USA under statsbesøket.

Første gang

Foran en av de overdådige veggene i Buckingham Palace poserte Trump-familien stolt mandag kveld, før de gikk løs på den overdådige middagen og festen.

Førstedamen, Melania Trump (49), hadde på seg en spesiallaget haute couture-kjole fra Dior for anledningen, som hun stylet med hvite hansker og sko fra Manolo Blahnik. Hun er kjent for å holde maska, men smilte til fotografene da hun poserte med ektemannen, dronning Elizabeth, hertuginne Camilla (71) og prins Charles (70). Sistnevnte var hennes kavaler da de gikk inn på banketten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer