Hertuginne Meghan:

Kritiseres: «Kastet ham til løvene»

Kongelig forfatter mener hertuginne Meghan har gjort et stort feiltrinn i forbindelse med prins Harrys bokslipp.

KRITISERES: Hertuginne Meghan har ikke vært å se i rampelyset etter at prins Harry lanserte sin mye omtale selvbiografi «Spare». Dette er noe den kongelige forfatteren Angela Levin reagerer på. Foto: Shutterstock/NTB
KRITISERES: Hertuginne Meghan har ikke vært å se i rampelyset etter at prins Harry lanserte sin mye omtale selvbiografi «Spare». Dette er noe den kongelige forfatteren Angela Levin reagerer på. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britenes prins Harry (38) har mildt sagt ikke spart på hemmelighetene i sin ferske selvbiografi «Spare». Der letter han på sløret om livet som kongelig og deler selv de minste detaljer.

I forkant av den store boklanseringen ga prinsen seg ut på en promoteringsturné og stilte opp til en rekke intervjuer. I løpet av disse dagene var derimot ikke kona hans, hertuginne Meghan (41), til stede.

Hertugparet blir ofte sett sammen, men siden juletider er det bare Harry som har dukket opp i forbindelse med bokslippet.

Overfor The Telegraph sier en kilde at Meghan trolig ikke ville gått for den samme tilnærmingen som prins Harry, men at hun «alltid vil støtte hans personlige prosjekt».

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om den påståtte slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Nå er det imidlertid hertuginnens valg om å holde seg unna rampelyset som får kritikk.

Journalist og kongelig forfatter Angela Levin forteller GB News at Meghan har «kastet ham til løvene», og stiller spørsmål ved hennes beslutning om å la ham gå alene.

- Hvor er Meghan? Folk har spurt hvor hun var og hvorfor hun ikke har vært til stede. Hun har latt Harry være helt alene, sier hun.

Levin mener Meghan sliter med å holde seg unna rampelyset.

- STORT FEILTRINN: Angela Levin mener det er et stort feiltrinn av hertuginne Meghan at hun ikke stiller opp for prins Harry. Foto: Shutterstock/NTB
- STORT FEILTRINN: Angela Levin mener det er et stort feiltrinn av hertuginne Meghan at hun ikke stiller opp for prins Harry. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

- Boka får ham til å se så dårlig ut at jeg tror det var en stor feil av henne å ikke hjelpe ham. Meghan kastet Harry ganske enkelt til løvene.

Ifølge forlaget, Penguin Random House, er «Spare» den raskest selgende sakprosaboka noensinne i Storbritannia siden registreringene startet i 1998.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

Selvbiografien var å finne i bokhyllene fra 10. januar. Prinsen har blant annet omtalt alt fra fysiske krangler med sin bror, prins William (40) til frostskader på penis etter en ekspedisjon med norske Inge Solheim.

I tillegg har 38-åringen også avslørt at boka i utgangspunktet skulle inneholde enda flere detaljer. Overfor den britiske storavisa The Telegraph fortalte Harry at «Spare» opprinnelig besto av 800 sider - altså dobbelt så mye som den nå har.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer