«Inger in Dubai»:

Kritiseres under graviditeten

Inger Houghton er 23 uker på vei med tvillinger. På Instagram rennes hun ned med råd.

SVARER: Inger Houghton får stadig høre at hun har et risikosvangerskap. Nå svarer hun. Foto: Privat
SVARER: Inger Houghton får stadig høre at hun har et risikosvangerskap. Nå svarer hun. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april kunne Inger Houghton (35), kanskje best kjent som «Inger in Dubai» for mange, dele den gledelige nyheten om at hun og ektemannen Ian Houghton venter barn igjen. Deres felles datter Kaia skal ikke bare bli storesøster til en, men til to.

På Instagram avslørte nemlig paret at de venter tvillinger, og i juni ble det kjent at de venter både en gutt og ei jente.

«Best of both worlds», skrev den vordende trebarnsmora i sosiale medier den gang.

I kjent «Inger-stil» har influenceren, som har nesten 200 000 følgere på Instagram, delt glimt fra hverdagen med følgerne sine, hvor spesielt treningsinnhold fyller feeden hennes.

Fredag kan imidlertid den sprudlende rogalendingen fortelle at ikke alt hun deler blir tatt like godt imot, og at råd fra følgerne hennes om hvordan hun bør trene gjør henne redd.

«Kommentarene er nok godt ment, men vit at det ikke hjelper. Alt det gjør er å skremme meg, og det er ikke godt å føle seg redd», skriver hun blant annet.

- Mer usikker selv

Overfor Dagbladet forteller Inger, som flyttet hjem med familien etter ni år i Dubai for noen måneder siden, at hun skjønner at følgerne hennes ikke har som intensjon å være slemme, men at hun synes det er rart at hun får pekefingeren rettet mot seg og råd uten å ha bedt om det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer