<strong>UT MOT FAN:</strong> Sangstjerna Demi Lovato så seg ikke fornøyd med måten hun ble framstilt på av en kunstnerisk fan. Nå slår kunstneren tilbake. Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage, NTB scanpix
UT MOT FAN: Sangstjerna Demi Lovato så seg ikke fornøyd med måten hun ble framstilt på av en kunstnerisk fan. Nå slår kunstneren tilbake. Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage, NTB scanpix Vis mer

Dem Lovato:

Kritiserte fan som hadde tegnet henne: - Er det sånn puppene mine skal se ut?

Vladimir Sebranescu, som tegnet stjerna, går ut mot artisten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Artisten Demi Lovato (24) har de siste åra fått like mye oppmerksomhet for sine sterke uttalelser som for musikken sin.

Det skal likevel nevnes at artisten, som først ble kjent gjennom Disney Channel, har vært innom topplistene flere ganger. Hennes site album, «Confident», lå på andreplassen på Billboard-lista. Dagbladets anmelder ga plata terningkast tre.

24-åringen har millioner av fans verden over. De kaller seg for «Loveatics», og det finnes flere kontoer i sosiale medier dedikert til artisten.

Lovato er likevel ikke alltid like hengiven mot fansen. Da stjerna ble misfornøyd med hvordan hun framstod på en tegning en fan hadde laget av henne, sa hun klart fra.

- Er det sånn puppene mine skal se ut?

Det var Huffington Post som først omtalte saken. Kunstneren Vladimir Serbanescu publiserte en tegning av stjerna, som var inspirert av et bilde hun tok til singelen «Body Say».

Saken fortsetter under bildet.

På originalbildet ligger artisten naken i en seng, med konturene av kroppen synlig. Puppene dekkes av en dyne.

Kunstneren har på sin tegning imidlertid fjernet denne dyna, og tegnet Lovatos bryster fritt. Artisten er også tegnet som en havfrue, med halen synlig bak. 24-åringen kommenterte bildet, og får nå svært negativ respons på sine tilbakemeldinger.

- Er det sånn puppene mine bør se ut? Det er fint, men det er ikke sånn kroppen min ser ut, skrev Lovato, etterfulgt av en forvirret emoji.

Serbanescu la på Instagram ut en skjermdump av kommentarene sammen med tegningen. Han skriver at Lovatos bemerkninger har gjort at han ikke lenger er stolt av verket sitt.

«At jeg gjør midjen din mindre og puppene dine større i forsøket på å få fram at du er tegnet som en havfrue, et mytologisk vesen, betyr ikke at jeg mener at alle jenter eller du skal se sånn ut», skriver han og fortsetter:

«Det er sånn jeg ser for meg havfruer. Jeg jobbet mye med tegningen og var stolt av resultatet. Det er jeg ikke lenger», avslutter kunstneren.

24-åringen har ikke svart på Serbanescu melding på Instagram.

Rammet av problemer

Lovato deltok i en rekke skjønnhetskonkurranser for barn, og som følge av det hun beskriver som et enormt press, fikk hun spiseforstyrrelser.

I 2011 ble hun diagnostisert med bipolar lidelse, en lidelse også hennes far har slitt med i en årrekke.

Etter behandling for bulimi, var det alkohol- og narkotika problemer som tok overhånd. Det var da hun sjekket inn på West Hollywood sober house. I 2012 tok hun sin siste drink, men i dag er hun fortsatt aktiv på møter med Anonyme Alkoholikere.

Med tiden har hun blitt et forbilde for unge jenter og gutter over hele verden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer