Dem Lovato:

Kritiserte fan som hadde tegnet henne: - Er det sånn puppene mine skal se ut?

Vladimir Sebranescu, som tegnet stjerna, går ut mot artisten.

UT MOT FAN: Sangstjerna Demi Lovato så seg ikke fornøyd med måten hun ble framstilt på av en kunstnerisk fan. Nå slår kunstneren tilbake. Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage, NTB scanpix
UT MOT FAN: Sangstjerna Demi Lovato så seg ikke fornøyd med måten hun ble framstilt på av en kunstnerisk fan. Nå slår kunstneren tilbake. Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Artisten Demi Lovato (24) har de siste åra fått like mye oppmerksomhet for sine sterke uttalelser som for musikken sin.

Det skal likevel nevnes at artisten, som først ble kjent gjennom Disney Channel, har vært innom topplistene flere ganger. Hennes site album, «Confident», lå på andreplassen på Billboard-lista. Dagbladets anmelder ga plata terningkast tre.

24-åringen har millioner av fans verden over. De kaller seg for «Loveatics», og det finnes flere kontoer i sosiale medier dedikert til artisten.

Lovato er likevel ikke alltid like hengiven mot fansen. Da stjerna ble misfornøyd med hvordan hun framstod på en tegning en fan hadde laget av henne, sa hun klart fra.

- Er det sånn puppene mine skal se ut?

Det var Huffington Post som først omtalte saken. Kunstneren Vladimir Serbanescu publiserte en tegning av stjerna, som var inspirert av et bilde hun tok til singelen «Body Say».

Saken fortsetter under bildet.

På originalbildet ligger artisten naken i en seng, med konturene av kroppen synlig. Puppene dekkes av en dyne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer