«Gift ved første blikk» sesong 4:

Kritisk til «Gift ved første blikk»: - Aldri en god match

Slik gikk det med årets tv-ektepar.

TESTET EKTESKAPSEKSPERIMENT: Katarina Lennart Pavlovic og Rune Larsen var blant parene som giftet seg uten å ha møttes i årets «Gift ved første blikk». Slik har det gått med dem. Video: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For fjerde gang har TVNorge valgt å satse på ekteskapsreality i tv-serien «Gift ved første blikk». Programmet, som møtte mye motbør da Discovery-kanalen introduserte det for norske tv-seere i 2014, tar utgangspunkt i tre par som inngår ekteskap uten å ha møttes på forhånd.

Det er et ekspertpanel - bestående av en psykolog, en prest, en parterapeut og en sosialantropolog - som får i oppgave å sette sammen de ulike parene, basert på blant annet personlighetstester og dybdeintervjuer.

Konseptet er altså å utfordre tanken om at forelskelse er den eneste veien til kjærlighet, ved å «matche» et knippe nordmenn fra en søknadsbunke.

- Aldri en god match

Årets sesong har riktignok ikke båret frukter. Etter at tv-kameraene ble skrudd av i september i fjor har alle de involverte parene skilt veier, i dobbel forstand.

I sesongens siste episode, som ble sendt på tv i kveld, gir oslomannen Geir Kildahl (46) og svenske Anna Matilda Swift (37) likevel uttrykk for at de ikke har gitt opp håpet. Overfor Dagbladet forteller førstnevnte at han skulle ønske episoden var klippet annerledes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer