DMX:

Kritisk tilstand - får pustehjelp

Rapperens advokat bekrefter at DMX får respiratorbehandling på intensivavdelingen.

PÅ SYKEHUS: DMX fikk hjerteinfarkt fredag, og er innlagt på sykehuset. Foto: Brendan McDermid / Reuters / NTB
PÅ SYKEHUS: DMX fikk hjerteinfarkt fredag, og er innlagt på sykehuset. Foto: Brendan McDermid / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Lørdag ble det kjent at den legendariske rapperen DMX (50), eller Earl Simmons, som er hans virkelige navn, var innlagt på sykehus. Årsaken er et hjerteinfarkt, angivelig trigget av en overdose.

Advokaten til Earl Simmons, Murray Richman, bekrefter til CNN at han får hjelp til å puste av assistert ventilasjon. Han sier imidlertid at han ikke vet hva som er årsaken til hjerteinfarktet.

Den mangeårige advokaten til rapperen sa imidlertid feilaktig lørdag at rapperen var tatt av respiratorbehandling og pustet på egen hånd, men dette viste seg siden å ikke stemme. Det skriver NME.

TMZ skriver i en oppdatering at rapperens barn er flydd inn til New York for å se ham. Simmons har til sammen 15 barn, hvorav fire er med ekskona og én er med forloveden. Det er usikkert hvem av barna kjendisnettstedet refererer til.

Simmons-familien har også gitt en uttalelse relatert til innleggelsen.

- VI setter pris på den overveldende mengden av ektefølt kjærlighet, oppmuntring, støtte og bønner for Earl. Earl er en hvis liv og musikk har vært en kilde for inspirasjon og styrke til så mange mennesker verden over. Det er betryggende å se hans fans returnere den samme lidenskapen og energien til ham gjennom denne krevende tida, sier de ifølge TMZ.

HYLLES: Rapperen Megan Thee Stallion hylles for opptredenen under Grammy-utdelingen 14. mars. I tillegg ble hun historisk, da hun vant klassen for beste raplåt sammen med Beyoncé for «Savage». Video: AP Vis mer

50-åringen har vært åpen om sitt rusmisbruk og blant annet forklart at det startet da han bare var 14 år gammel.

I 2016 ble han funnet bevisstløs på en parkeringsplass. Selv forklarte han at det skyldtes et astmaanfall, og at det ikke dreide seg om en overdose.

Han har ikke levd et problemfritt liv, og har en rekke ganger sonet i fengsel - flere ganger relatert til narkotika. Han sonet seinest i 2019, på grunn av skatteunndragelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer