Kritiske til sixpack-inngrep: - Juks

Dagbladet har spurt norske kjendismenn om hva de tenker om den bisarre sixpack-trenden.

KRITISKE: Emil og Silas Massa Vasstrand er blant dem som reagerer på den bisarre sixpack-trenden. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KRITISKE: Emil og Silas Massa Vasstrand er blant dem som reagerer på den bisarre sixpack-trenden. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tilbudet om såkalt vaskebrett-kirurgi har nå kommet til Norge, en trend lege, samfunnsdebattant og forfatter Kari Løvendahl Mogstad nylig overfor Dagbladet beskrev som både «usmakelig» og «skremmende».

De britiske influenseren Tracy Kiss (32) og amerikaneren Rodrigo Alves (39), også kjent under navnet «Human Ken Doll», er blant dem som har gjennomført inngrepet. Her til lands er imidlertid mange skeptiske.

Blant de som reagerer når Dagbladet forteller om den bisarre trenden, der man altså kan operere til seg en sixpack, er brødrene Emil og Silas Massa Vasstrand (22).

- Det er det største jukset jeg noensinne har hørt om - en snarvei man ikke bør ta. Man bør heller trene seg opp til en sixpack, mener Emil.

- Ser jo at det er «fake»

Tvillingene, som er brødrene til treningsblogger og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (30), har ikke hørt om noen som har gjort inngrepet.

- Vi har jo sett det på tv, men du ser jo at det er «fake», forteller Silas.

På spørsmål om tvillingbrødrene har kjent på kroppspress, svarer de:

- Vi er jo to små italienere, så når du kommer til Norge og ser hvor høye alle er, så tenker du jo: «Faen ass, det hadde vært chill å være litt høyere».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer