Steve Irwin:

Krokodillejegerens fars siste møte med sønnen: - Følte at noe var på ferde

Bob Irwin hevder at sønnen skulle trappe ned på filmingen like før han døde. 

FAREN FORTELLER: Steve Irwin døde i 2006, men huskes fortsatt for sin innsats i villmarken. Nå har faren hans gitt ut bok, der flere fakta om den populære skikkelsen nå har kommet fram. Foto: NTB scanpix
FAREN FORTELLER: Steve Irwin døde i 2006, men huskes fortsatt for sin innsats i villmarken. Nå har faren hans gitt ut bok, der flere fakta om den populære skikkelsen nå har kommet fram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2006 døde en av datidens mest populære tv-profiler. Steve Irwin, kjent for sine utrolige eventyr i villmarken, var ikke fremmed for å løfte krokodiller og å leke med livsfarlige giftslanger.

Karrieren kostet ham til slutt livet, da han ble stukket av en piggrokke under en innspilling. Irwin ble 44 år gammel.

Han er likevel på ingen måte glemt, og huskes fortsatt for sin livlige karakter og gledesspredere væremåte. De siste månedene har hans far, Bob Irwin (77), vært mye i rampelyset. Det på grunn av boka han har skrevet om sønnen, «'Last Crocodile Hunter: A Father and Son Legacy».

I september ble det kjent at han hadde funnet et brev fra sønnen - etter at han døde. Nå skaper Irwin senior overskrifter igjen. Denne gangen for sin skildring av det siste møte med Steve.

- Noe var på ferde

Det er den britiske avisa Daily Mail som først omtalte saken. I den populære boka beskriver faren hvordan det var å møte sønnen for siste gang, kort tid før piggrokken tok livet av ham.

Familien hadde akkurat tilbragt over en måned i Cape York i Queensland, der et forskingsprosjekt på krokodiller ble utført. Det var siste gang de så hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer