Kongehuset

Kronprins Haakon fyller 48 år

Norges framtidige konge skal feire dagen privat, får Dagbladet opplyst.

FYLLER ÅR: Kronprins Haakon fyller i dag 48 år. Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff
FYLLER ÅR: Kronprins Haakon fyller i dag 48 år. Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag 20. juli fyller kronprins Haakon 48 år. Dagbladet får opplyst at dagen vil feires privat.

Kronprinsen har de to tidligere åra feiret dagen på familiens sommerstedet på Dvergsøya utenfor Kristiansand.

I forbindelse med fjorårets feiring sa Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng til Dagbladet at feiringen på Dvergøya ikke er noe nytt.

- Fødselsdagsfeiringen på Sørlandet har blitt en tradisjon for familien, som hvert eneste år legger noen sommeruker til Mette-Marits hjemsted, sa han i anledning fjorårets bursdagsfeiring.

HEDRES: Det norske solistkor får prisen for Årets Samtidsmusiker under årets Spellemannsprisutdeling. Video: NRK Vis mer

I anledning 10-årsmarkeringen av terrorangrepet 22. juli 2011, skal kronprinsparet delta på flere minnemarkeringer. De starter dagen med å besøke Regjeringskvartalet, før de klokka 13 skal i gudstjeneste i Hol kirke, opplyser kongehuset på sine nettsider.

På kvelden skal kongeparet, kronprinsparet, prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra delta på den nasjonale minneseremonien i Oslo Spektrum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer