Kronprins Frederik:

Kronprinsens blåmerke vakte oppsikt. Nå røper han historien bak

Forslått kronprins ble utgangspunkt for overskrifter i Danmark.

TYDELIG: Kronprins Frederik av Danmark har valgt omtale bakgrunnen for det tydelige blåmerket han har i ansiktet. Foto: NTB Scanpix
TYDELIG: Kronprins Frederik av Danmark har valgt omtale bakgrunnen for det tydelige blåmerket han har i ansiktet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste dagene har danske kronprins Frederik (49) blitt avbildet i forbindelse med sin deltakelse på ulike offentlige arrangementer.

Flere har imidlertid bitt seg merke i at 49-åringen har hatt et større blåmerke på sitt høyre kinn. Saken har vakt oppsikt i danske medier, og torsdag valgte kronprinsen å snakke om den berømte elefanten i rommet.

Forklaringen på mysteriet kom ifølge BT da danskenes tronarving holdt en tale under åpningen av Food Nation Visitor Centre i København.

Da viste det seg at det hele bunnet i et uhell.

- Innledningsvis vil jeg si: Ikke sjekk meldinger når dere går i trapper, for da får dere et merke som dette, fortalte 49-åringen og pekte på sitt eget kinn.

Påstander om utroskap

Med den nå avdøde prins Henrik i spissen, har flere medlemmer av det danske kongehuset vært flittig omtalt i pressen de siste åra.

Blant annet i 2016, da kronprins Frederik (49), som er gift med australske Mary (46), sto midt i en storm mot det danske ukebladet Her & Nu, som meldte at Frederik hadde vært utro med en dansk luksusprostituert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer