Kronprinsesse Mary:

Kronprinsesse Mary misbrukt i reklame for rynkekrem

Slottet tar affære for å fjerne reklamen.

MISBRUKT I REKLAME: Dette er ikke første gang den danske kronprinsessen blir misbrukt i reklamer på nettet. Foto: NTB scanpix
MISBRUKT I REKLAME: Dette er ikke første gang den danske kronprinsessen blir misbrukt i reklamer på nettet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det dukker stadig opp kjente fjes i falsk markedsføring på nettet, hvor kjendisene angivelig fronter alt fra slankeprodukter til rynkekremer.

Denne gangen er det den danske kronprinsessen Mary (45) som er blitt misbrukt i en reklamekampanje for rynkekremen Perlelux.

I en uttalselse som tilsynelatende skal komme fra kronprinsessen selv, blir produktet skrytt opp i skyene.

- Jeg bruker nesten ikke sminke og det har jeg Perlelux å takke for. Produktet har virkelig forbedret huden min på kort tid, og jeg kan nesten ikke tro mine egne øyne når jeg ser meg i speilet. Jeg elsker huden min nå, og hater å gjemme meg bak et tykt lag med sminke. Jeg bruker nesten aldri sminke lenger, står det i uttalelsen.

Problemet er bare at kronprinsessen aldri har sagt ja til å være en del av reklamekampanjen, og har heller aldri gitt den nevnte uttalelsen.

At medlemmer av kongefamilien blir misbrukt i reklamekampanjer, er noe det danske slottet ser på som alvorlig. Overfor Ekstra Bladet forklarer kongehusets kommunikasjonsavdeling at de kommer til å kontakte Perlelux for å få fjernet annonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer