Kronprinsesse Mary:

Kronprinsessen avlyser

- Særdeles vanskelig å gjennomføre.

50 ÅR: Danske kronprinsesse Mary må avlyse feiringen av 50-årsdagen. Foto: PPE / Hildebrandt /SIPA / Shutterstock /NTB
50 ÅR: Danske kronprinsesse Mary må avlyse feiringen av 50-årsdagen. Foto: PPE / Hildebrandt /SIPA / Shutterstock /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danske kronprinsesse Mary (49) fyller 50 år 5. februar i år. Feiringen må hun imidlertid avlyse. Det melder nå danske BT.

Kronprinsessens burdagsfeiring skulle funnet sted på Rosenborg Slot i starten av februar.

- Hennes Majestet Dronningen har sammen med Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen besluttet å avlyse den planlagte gallataffelen på Rosenborg Slot 4. februar 2022, i anledning kronprinsessens 50-årsdag, heter det i en pressemelding fra kongehuset.

Avlysningen kommer som følge av den verdensomspennende pandemien.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

- Beslutningen er dessuten tatt i respekt for de mange samarbeidspartnere som er involvert i en feiring av denne størrelsen. Det er et arbeid som i de kommende ukene ville blitt særdeles vanskelig å gjennomføre, heter det videre.

Feiringen utsettes til et seinere tidspunkt i år, men BT skriver at hun selvsagt vil bli feiret privat.

Nyheten kommer bare kort tid etter at det ble kjent at kongehuset også avlyser store deler av dronning Margrethes 50-årsjubileum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer