Kronprinsfamilien i sorg

Kronprinsesse Mette-Marit forteller at de har mistet sin firbeinte venn.

GIKK BORT: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra er her avbildet da de feriererte på Dvergsøya utenfor Kristiansand i fjor. Hundene Milly Kakao (t.v.) og Muffins Kråkebolle var også med. Nå er sistenevnte hund gått bort. Foto: Berit Roald / NTB
GIKK BORT: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra er her avbildet da de feriererte på Dvergsøya utenfor Kristiansand i fjor. Hundene Milly Kakao (t.v.) og Muffins Kråkebolle var også med. Nå er sistenevnte hund gått bort. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Aller siste tur. Denne uken døde Muffinsen vår av kreft. Hele familiens gøye kråkebolle og bestevenn som ble født hjemme i stua», skriver kronprinsesse Mette-Marit på Instagram.

- Savner henne veldig

Og det er tydelig at kronprinsfamilien er i sorg etter hunden Muffins' bortgang.

«Helt siden hun kom til verden har hun vært et naturlig midtpunkt i livet vårt. Hun har blitt kost med, kledd opp i alle slags gevanter, tatt med på tur og ski og har hatt et godt hundeliv. Hun kunne være skikkelig rampete og elsket å stikke av, men mest av alt var Muffins spesielt glad i kos, barn, robotgressklippere og Milly».

Kronprinsessen fortsetter:

«Hun har gitt oss alle mer kjærlighet, trøst og latter enn det er lov å håpe på, og alle her og mamma Milly savner henne veldig», fortsetter kronprinsessen.

Operert for kreft

Det var for drøye tolv år siden at blandingshunden Milly Kakao flyttet inn hos kronprinsfamilien på Skaugum, bare fire måneder gammel. Hunden, som er blanding mellom labrador og puddel, fikk fire år seinere, sommeren 2013, ni valper.

Kronprinsfamilien beholdt den ene, som fikk navnet Muffins Kråkebolle, og de to hundene har ved flere anledninger blitt avbildet sammen med kronprins Haakon (48), kronprinsesse Mette-Marit (47) og barna. Hundene var som regel også å se på trappa utenfor familiens hjem på Skaugum på 17. mai når de vinker til barnetoget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer