<strong>TRAFIKKUHELL:</strong> I påskeferien havnet Marius Borg Høiby i et trafikkuhell i Malibu. Her avbildet sammen Kronprins Haakon (t.v.) i Trondheim i forbindelse med kongeparets 25 år som kongepar.
Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
TRAFIKKUHELL: I påskeferien havnet Marius Borg Høiby i et trafikkuhell i Malibu. Her avbildet sammen Kronprins Haakon (t.v.) i Trondheim i forbindelse med kongeparets 25 år som kongepar. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer

Marius Borg Høiby:

Kronprinsfamilien ivolvert i bilulykke i Malibu

Marius Borg Høiby (20) var involvert i et trafikkuhell i påskeferien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(NTB): Marius Borg Høiby var involvert i et mindre trafikkuhell da kronprinsparet var på påskeferie i USA.

Ulykken skjedde på ettermiddagen lørdag i palmehelgen, bekrefter Malibu-politiet overfor VG, som også bringer bilder av hendelsen.

Politiet bekrefter at det var kronprinsesse Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby (20) som kjørte en bil som kjørte inn i bilen foran. Skadene på bilen foran ble ikke store.

Politiets talsmann Richard Curry sier politiet ikke vil forfølge saken videre og at det nå kun er en forsikringssak.

Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen bekrefter hendelsen.

– De kom opp i en trafikkhendelse, og alt gikk bra, opplyser hun og understreker at kronprinsparet ikke var i samme bil.

De var imidlertid i nærheten og til stede da politiet kom til stedet, viser VGs bilder fra stedet. Marius Borg Høiby flyttet i januar til California for å studere.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer