KONGELIG «RULLING»: Kronprinsparet får mye skryt i sosiale medier etter å ha delt dette bildet på Instagram. Foto: Instagram / crownprincessmm
KONGELIG «RULLING»: Kronprinsparet får mye skryt i sosiale medier etter å ha delt dette bildet på Instagram. Foto: Instagram / crownprincessmmVis mer

Kronprinsparet klare for å «rulle» med russen

- Flere som gleder seg til 17. mai?

(Dagbladet): Kronprinsesse Mette-Marit (42) har på litt mer enn én time sanket nær 8000 «likes» på sitt siste innlegg på Instagram.

«Flere som gleder seg til 17. mai? #rullings», skriver kronprinsessen. Bildet viser kronprinsessen, som har på seg en «Normandy 2016»-genser, sammen med kronprins Haakon (42) som er iført russedress. 

Kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby (19), er russ i år.

Han er en av 28 gutter som feirer russetiden om bord i Nesbru-russebussen «Normandy», skriver TV 2 som først omtalte saken.

Flere som gleder seg til 17 mai ? #rullings ?

Et bilde publisert av @crownprincessmm

• Vet du noe mer? Tips oss på: MMS/SMS: 2400, Tlf: 2400 0000, e-post: 2400@db.no

Sto på Skaugum Det er usikkert om kronprinsparet savner russetiden, og hvorvidt de har vært med på å «rulle» med «Normandy»-gjengen natt til torsdag.

Overfor Dagbladet opplyser slottet at de ikke har noen kommentar til saken. 

Ifølge Budstikka sto russebussen imidlertid parkert på Skaugum mens den ble pusset opp.

Marius Borg Høiby er ikke det eneste profilerte medlemmet av «Normandy»-bussen. «Skam»-stjernen Thomas Hayes, bedre kjent som William, feirer også russetiden på samme buss.