Teyana Taylor:

- Kroppen min kollapset

«Gonna Love Me»-sangeren havnet på akutten.

INNLAGT: Teyana Taylor presset kroppen så langt at hun kollapset. Nå er hun innlagt på sykehus. Foto: Shutterstock editorial/NTB
INNLAGT: Teyana Taylor presset kroppen så langt at hun kollapset. Nå er hun innlagt på sykehus. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Søndag tok artist Teyana Taylor (30) til Instagram for å fortelle fansen at «The Last Rose Petal … Farewell Tour», som er navnet på hennes siste turné, blir utsatt i Connecticut.

Det melder Entertainment Tonight.

«Takk, takk, takk for all den varme kjærligheten, søte videoene og bønnene fra mine 'Connecticut- roseblader' … jeg elsker dere alle», åpnet 30-åringen Instagram-innlegget med.

Videre fortalte artisten at kroppen hennes begynte å gi opp dager før et av turné-stoppene. Taylor la til at både hun og teamet hennes gjorde alt for å holde henne i god form før konserten, som skulle finne sted lørdag.

I innlegget kommer det fram at hun føler seg bedratt av kroppen sin.

«Men helt ærlig, man må høre på kroppen sin og vite når man må sette seg ned; ellers vil kroppen slå deg ned … på akutten», fortsatte hun.

SYKEHUSET: Michael Andreassen var blant deltakerne i «4-stjernes middag», og der fortalte han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

Stolt av ektemannen

Som en aspirerende låtskriver har Taylor både jobbet og skrevet låter med kjente navn som Usher og Chris Brown.

Artisten lover fansen å finne en ny dato for konserten i Connecticut. Sangerens neste og siste stopp med avskjedsturneen er etter planen i Atlanta i morgen, men det er ennå usikkert om artisten utsetter den også.

TIDLIGERE BASKETSTJERNE: Taylor har vært gift med tidligere basketspiller Iman Shumpert siden 2016. Sammen har de to døtre. Foto: AFP/NTB
TIDLIGERE BASKETSTJERNE: Taylor har vært gift med tidligere basketspiller Iman Shumpert siden 2016. Sammen har de to døtre. Foto: AFP/NTB Vis mer

Nyheten om Taylors helse kom mindre enn ei uke etter at ektemannen Iman Shumpert (31) tok hjem trofeet i «Dancing With the Stars». Paret har også sitt eget realityprogram: «We Got Love: Teyana and Iman».

I anledning ektemannens seier tittet artisten innom Instagram for å gratulere ham:

«Nivået på hvor stolt jeg er er for høyt til å formuleres med ord! WOW!» skrev Taylor etter at ektemannen ble annonsert som vinner.

Nå er imidlertid Taylors plan å bli frisk og samle krefter et par dager til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer