Hertuginne Meghan:

Kroppsspråkekspert: - Skjulte følelsene

Hertuginne Meghan skal tidlig ha skjønt at uenigheten mellom brødrene var stor.

STRID: Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom William og Harry er av det kaldere slaget. Foto: Shutterstock/David Hartley/REX/NTB
STRID: Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom William og Harry er av det kaldere slaget. Foto: Shutterstock/David Hartley/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det har lenge vært kjent at brødrene prins William (40) og prins Harry (38) ikke er helt på godfot.

Harry og hans kone, hertuginne Meghan (41), har de siste åra kommet med en rekke avsløringer om den britiske kongefamilien - noe man trygt kan anta ikke har gjort forholdet dem imellom noe bedre.

Ifølge kilder har ikke de britiske prinsene snakket sammen siden utgivelsen av den avslørende boka «Spare», men uenighetene startet lenge før det - så langt tilbake som før Harry møtte Meghan, skriver Mirror.

Kroppsspråkekspert Judi James mener at hertuginnen fort merket at problemene mellom ektemannen og svogeren var av det alvorlige slaget.

Eksperten mener nemlig at Meghans væremåte, under et event paret var på med William og Kate, tidlig i forholdet, var veldig avslørende.

- Det er et øyeblikk på arrangementet der de to parene blir spurt om det er noen uenigheter mellom dem, og det svares med et spontant flaut kroppsspråk, som tyder på at det allerede var en klinsj der - og konflikt bak de rolige smilene, forteller James.

Videre forklarer hun at Meghans reaksjon skilte seg ut fra de andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer