«Skal vi danse»:

Kryptisk etter dobbel-exit

- For tidlig å si, opplyser pressesjef i TV 2.

TRAKK SEG: Fritz Aanes måtte forlate «Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen / TV 2
TRAKK SEG: Fritz Aanes måtte forlate «Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under lørdagens «Skal vi danse»-sending var det hele to par som måtte takke for seg.

Allerede i starten av programmet kunne Fritz Aanes (45) avsløre at han måtte trekke seg fra konkurransen etter en bruddskade. Når dette har skjedd i tidligere sesonger, har de resterende deltakerne automatisk gått videre til neste sending.

Slik ble det imidlertid ikke denne gangen, og dermed måtte Trude Vasstrand og Regina «Myra» Tucker møtes i en nervepirrende duell. Til slutt var det Vasstrand som fikk minst poeng og måtte forlate konkurransen.

Dermed er det en deltaker for lite i konkurransen.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Aldri før har det skjedd at en deltaker må forlate konkurransen så tidlig. Video: Discovery +. Reporter: Jonas Hammer Vis mer

Nettavisen har tidligere omtalt saken.

- Sendingen var planlagt med danseduell, og vi ønsket å la konkurransen gå sin gang som normalt, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til Dagbladet.

Det er foreløpig usikkert hva som vil skje i programmet etter dobbel-exiten.

- Hva som skjer videre i sesongen er for tidlig å si, sier Dahl.

Selv mener Vasstrand at det var fortjent at det var hun som måtte dra hjem.

Trude Vasstrand måtte forlate «Skal vi danse» denne lørdagen. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Klaus Holm Fjellro. Vis mer

- Jeg var ikke flink nok, så det skulle bare mangle. Det var jeg som skulle ut i dag. Jeg har nesten dårlig samvittighet for at jeg gjorde det så dårlig overfor Catalin, sa Trude Vasstrand da tapet var et faktum.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer