Helene Olafsen:

Kryptisk om «Skal vi danse»-comeback

Fjorårets programleder holder kortene tett til brystet hva gjelder neste sesong.

STJERNEDUO: Programledere Helene Olafsen og Anders Hoff. Foto: Thomas Andersen / TV 2
STJERNEDUO: Programledere Helene Olafsen og Anders Hoff. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høsten 2022 fikk det godt kjente «Skal vi danse»-formatet en litt ny innpakning, etter at TV 2 i april i fjor meldte at de kom til å gjøre store endringer etter 15 år.

Fjorårets sesong ble en «Skal vi danse: all stars» - versjon, hvilket betød at TV-seerne fikk et gledelig gjensyn med tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter.

Blant deltakerne fant man Aleksander Hetland (39), Jørgine Massa Vasstrand (33) og Cengiz Al (25), for å nevne noen - og det var til slutt sistnevnte som sto seirende igjen etter tolv uker.

Helene Olafsen (32) var blant de som returnerte til programmet, men ikke som deltaker - hun tok over stafettpinnen til programleder Katrine Moholt (49), som byttet ut programlederrollen til fordel for danseskoene igjen.

Olafsen vant den 13. sesongen av «Skal vi danse» sammen med danseren Jørgen Nilsen. De forlovet seg i 2019, og har to barn sammen.

Ønsker å «pensjonere »seg

Moholt på sin side, vant den aller første sesongen av dansekonkurransen, og har i ettertid ledet programmet siden 2006.

Til Dagbladet har Moholt tidligere hintet til at hun ønsker å «pensjonere» seg som programleder for «Skal vi danse» - til tross for at hun har ledet programmet i en årrekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.