Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Kryptisk video etter forlovelsesnyheten: - Jeg sa ja

Også Justin Biebers far går god for påstandene.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga meldte flere amerikanske medier at artist Justin Bieber (24) og modell Hailey Baldwin (21) angivelig har forlovet seg.

Paret hadde et kortvarig forhold i 2016. De var sammen i noen måneder etter å ha vært venner i en årrekke, og skal ha funnet tonen igjen tidligere i år.

Ifølge TMZ og CNN gikk Bieber ned på kne på en restaurant i Bahamas denne helga.

Faren med kryptisk melding

Seinere har Justins far, Jeremy Bieber, lagt ut et bilde av sønnen på Instagram der han angivelig bekrefter forlovelsen. I innlegget gir Jeremy uttrykk for at han er stolt av sønnen, og skriver at han «gleder seg til neste kapittel».

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Det har også dukket opp en video på sosiale medier av Chrissy Teigen og Hailey Baldwin, der Baldwin viser at hun har en ring på fingerens mens hun sier «Jeg sa ja».

Verken Baldwin eller Bieber har bekreftet forlovelsen på sine egne kontoer på sosiale medier. Fansen har riktignok allerede tatt begivenheten for god fisk, og gratulerer stjerneparet under emneknaggen #CongratsJustinAndHailey på modellens fanprofil på Instagram.

Paret har som nevnt lenge vært venner, men da Bieber delte et hett kyssebilde av dem på Instagram i 2016, fanget det både medienes og fansens interesse. De to kunne bekrefte forholdet, men etter noen måneder ble det stille rundt duoen.

Den siste måneden har de igjen altså blitt fotografert sammen utallige ganger.

- Fungerer bedre som venner

To kvinner hevder de var til stede da Bieber gikk ned på ett kne på Bamahas. Et tredje vitne som TMZ har vært i kontakt med hevder å bekrefte den romantiske historien. Det er ikke kjent når det eventuelt bryllup vil finne sted, men det blir utvilsomt overdådig og kjendisspekket - om det i det hele tatt kommer til å finne sted.

Nylig forlovelse til tross, i slutten av mai ga Baldwin uttrykk for at Bieber ikke var noe mer enn en god venn.

- Vi har ikke snakket sammen på en stund og det var veldig kleint mellom oss, men vi har kommet oss over det (...) Det førte oss begge til å innse at vi fungerer mye bedre som venner. Han er en jeg virkelig setter pris på, uttalte da Baldwin til The Sunday Times i slutten av mai.

At de bare er venner virker nå heller usannsynlig, basert på at de angivelig har forlovet seg. At paret er fotografert kyssende i flere byer verden over den siste måneden, forsterker også påstanden.

SMILER TIL FOTOGRAFENE: Hailey Baldwin og Justin Bieber gjorde ikke noe for å gjemme seg da fotografer dukket opp på gata i New York nylig. Foto: NTB Scanpix
SMILER TIL FOTOGRAFENE: Hailey Baldwin og Justin Bieber gjorde ikke noe for å gjemme seg da fotografer dukket opp på gata i New York nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjendisdatter

Baldwin er datteren til Hollywood-stjernen Stephen Baldwin (51) som er kjent fra filmer som «The Usual Suspects», «Slap Shot 2: Breaking the Ice» og «The Flyboys».

Skuespilleren har slitt økonomisk, og hadde som ungdom problemer med både alkohol og narkotika, noe som genererte flere overskrifter i amerikanske tabloider.

Bieber, som de siste åra har vært koblet til en rekke kjendiskvinner, som blant andre Selena Gomez, fortalte i et intervju med bladet GQ i februar, at han ikke ønsket å slå seg til ro med en person i nærmeste fremtid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer