RAKK DET: Skuespiller Jim Parsons, kjent fra humorsuksessen «The Big Bang Theory», var nær å ikke komme inn på Oscar-utdelinga. Dramatikken delte han med følgerene sine på Instagram. Foto: Rob Latour/REX/Shutterstock, NTB scanpix
RAKK DET: Skuespiller Jim Parsons, kjent fra humorsuksessen «The Big Bang Theory», var nær å ikke komme inn på Oscar-utdelinga. Dramatikken delte han med følgerene sine på Instagram. Foto: Rob Latour/REX/Shutterstock, NTB scanpixVis mer

Oscar-utdelinga 2017:

Kunne blitt utestengt fra Oscar-festen etter tabbe

Komikeren deler humoristisk fotodagbok om det som kunne endt dårlig. 

(Dagbladet): Før Oscar-statuettene i natt ble delt ut til fjorårets beste skuespillere og filmer, var det den røde løperen som var i fokus for tilskuere verden over og oppmøtt presse.

I svindyre deisgnerkjoler og -dresser smilte Hollywoods elite velvillig for fotografene, men en av dem rakk nesten ikke showet. «The Big Bang Theory»-skuespiller Jim Parsons (43), som i serien spiller karakteren Sheldon, kom nesten for seint til utdelingen.

For selv om man har vunnet Golden Globe-pris, sees av millioner av mennesker på tv ukentlig og skal sitte rett bak Meryl Streep under Oscar-utdelingen, kommer man ikke inn på arrangementet uten legitimasjon.

Parsons ble låst ute av hundene sine, og strevet derfor med å få tak i legitimasjonen. Det hele dokumenterte han i humoristisk stil på Instagram.

GJØR NARR: Komikeren Jimmy Kimmel kom med flere stikk til Trump under årets Oscar-utdeling. Blant annet at presidenten «kommer til å tvitre om dere mens han bæsjer». Her tvitrer han Trump direkte fra scenen. Video: AMPAS via CNN Vis mer

Glemte legitimasjon

US Magazine har blant andre omtalt saken. Til sine i overkant av 4,2 millioner følgere delte 42-åringen dramatikken han gjennomgikk natt til mandag norsk tid.

«Har låst meg selv ute av huset uten ID, som man tydeligvis trenger for å komme inn på Oscar-utdelinga... Nå venter jeg på at noen her skal komme og hente meg», skrev han i det første innlegget.

Han fikk også presset inn at smokingen var fra Isaia og at han var kledd opp av Annie Psaltaris.

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Oscar 2017 fikk en lovende start», poengterer han.

I sitt neste innlegg skriver han at han burde ha lært hundene sine å åpne døra. To små hunder smiler mot ham på et bilde, med beskrivelsen:

«Hvorfor lærte jeg dem ikke hvordan man låser opp ei dør???».

Why didn't I teach them how to work a lock on a door??? #oscarsupdate2017 #lockedout #soclosebutsofar #hiddenfigures

Et innlegg delt av Jim Parsons (@therealjimparsons)

Parsons var redd for å ikke rekke fram før den røde løperen var ferdig, og stilte seg opp for å få et bedre bilde av dressen - slik at det hele i hvert fall ble dokumentert om han ikke skulle klare å rekke fram i tide.

«Dette bildet ble tatt i bedre tider, før jeg ble låst ute alene... For en og en halv time siden...».

Det hele skulle likevel ordne seg for tv-stjerna, som fikk et vennepar av seg til å hjelpe ham inn i boligen igjen. Han rakk til og med den røde løperen. Dagboka på Instagram valgte han likevel å fortsette med til siste slutt:

«Uansett sett hva som skjer nå, har jeg og Meryl i hvert fall ledd sammen. På en måte».

Whatever else happens, Meryl and I shared a laugh. Kind of. #oscarsupdate2017

Et innlegg delt av Jim Parsons (@therealjimparsons)

Tjener rått

I 2007 gikk første episode av suksesserien «The Big Bang Theory» over tv-skjermene til amerikanere.

Serien ble raskt introdusert til resten av verden, deriblant Norge, og har siden da oppnådd stor suksess. I serien følger vi de smarte guttene Sheldon Cooper og Leonard Hofstadter i deres jakt på kunnskap, kjærlighet og sosial kompetanse. Det har slått an.

I fjor skrev finansmagasinet Forbes at det hele har vært lurt økonomisk.

Gutta i serien topper lista over de best betalte tv-skuespillerne i 2015, med Parsons på en regjerende førsteplass.

Dette er ikke første gang Parsons topper lista. Han var også å spotte øverst på lista over de best betalte skuespillerne i 2014. Hele 209 millioner norske kroner dro den populære skuespilleren inn i 2015. Det er en nedgang på rundt 30 millioner kroner for Parsons del.

Hakk i hæl lå skuespillerne Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz) og Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali), som alle har store roller i den populære serien.