Kaley Cuoco:

- Kunne mistet beinet

Avslører ulykken som nesten avsluttet serien «The Big Bang Theory».

ULYKKE: Kaley Cuoco åpner opp om alvorlig ulykke i ny bok. Foto: Evan Agostini/Invision/AP)
ULYKKE: Kaley Cuoco åpner opp om alvorlig ulykke i ny bok. Foto: Evan Agostini/Invision/AP) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kaley Cuoco (36) er mest kjent for sin rolle som Penny i «The Big Bang Theory».

Nå avslører skuespilleren at hun nesten måtte amputere beinet etter en rideulykke.

Sammen med medskuespiller Johnny Galecki (47) og serieskaperen Chuck Lorre (69) åpnet 36-åringen opp om ulykken, i et nytt utdrag fra boka «The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series».

People også har omtalt saken.

DIAGNOSE: Sara Emilie Tanberg deler åpent om diagnosen i «Bloggerne». Video: TV 2/Rød Løper. Vis mer

- Det var den mørkeste, mest skremmede tiden i løpet av alle tolv årene av showet. Kaley kunne ha mistet beinet. Det var en rekke med mirakler som gjorde at vi kom oss gjennom det, og at hun kom seg frisk ut av det, forteller serieskaper Lorre.

- De snakket om å amputere beinet hennes, noe som var forferdelig å høre, la medskuespiller Galecki til.

I september 2010 red Cuoco, som er en ivrig sprangrytter og konkurrent, på en ranch i Los Angeles da hesten hennes ble skremt og hun falt av. Sekunder senere forsøkte hesten å hoppe over henne, men landet på venstre ben.

Dermed ble Cuoco fraktet til sykehuset med alvorlige skader.

SIER FRA: Merete Mørk Lingjærde har fått høre det på sosiale medier etter at hun siterte feil mann under direktesending på «Skal vi danse». Nå sier hun hva hun mener om den saken. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Før jeg ble operert fikk de meg til å signere noe som sa: «Vi vet ikke før vi kommer inn der og ser dette beinet, og det kan komme til at vi må fjerne det». Det var åpenbart ikke tilfelle, men jeg måtte skrive under på noe som sa «OK, du kan», fortalte hun i utdraget.

Legene trodde opprinnelig at skuespilleren ikke ville være i stand til å gå på flere måneder. Etter to ukers opphold på sykehuset var hun imidlertid på beina igjen.

Ulykken resulterte i at Cuoco ble skrevet ut av to episoder av «Big Bang Theory». Men serieskaper Lorre innrømmer at en amputasjon kunne ha avsluttet hele serien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer