Kim Kardashian:

Kunne spist avføring

- Jeg prøver hva som helst.

SJOKKERER IGJEN: Kim Kardashian kommer igjen med uttalelser som vekker oppsikt. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
SJOKKERER IGJEN: Kim Kardashian kommer igjen med uttalelser som vekker oppsikt. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (41) har skapt de fleste overskrifter man kan tenke seg, men likevel dukker det stadig opp noe nytt og sjokkerende om realitystjerna.

Nå er 41-åringen ærlig om hvor langt hun er villig til å gå for sitt eget utseende, noe som får flere til å reagere i sosiale medier.

- Hva som helst

Det er i et nytt intervju med The New York Times at stjerna forteller at hun kunne ha vært villig til å spise avføring, dersom det hadde holdt henne ung.

- Jeg prøver hva som helst, sier hun i intervjuet, ifølge E! News.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

- Hvis du fortalte meg at jeg bokstavelig talt måtte spise bæsj hver eneste dag og at jeg ville se yngre ut, så kanskje, kanskje jeg hadde gjort det, spøkte Kardashian i intervjuet.

Kardashian sier også at alt man gjør av sminking, behandlinger og velvære - er arbeid med eget utseende.

- Så mange mennesker ønsker å late som de ikke bryr seg om hvordan de ser ut. Jeg later ikke som det kommer lettere eller at alt er naturlig. Du våkner ikke bare opp og bruker hva som helst. Du våkner, du bruker ingredienser, uttalte også Kardashian i intervjuet og viste til en rekke ting man kan gjøre som en morgenrutine.

Sterke reaksjoner

Så godt som hver gang stjerna åpner munnen, dukker det opp reaksjoner og meninger på Internett, og denne gangen er ikke noe unntak.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på sin nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

«Hvorfor føler jeg at dette betyr at hun allerede har gjort det», skriver en på Instagram.

«Når ble det å bli eldre en forferdelig ting som skjer med oss», skriver en annen.

Den noe spesielle uttalelsen kommer samtidig med at stjerna relanserer sminkemerket sitt, som nå heter SKKN istedenfor KKW. Navnebyttet kommer som følge av bruddet med Kanye West (44).

OVERRASKER: Kim Kardashian overrasker med kjolen sin på Met-gallaen. Video: AP Vis mer

At uttalelsene om avføring kommer samtidig som relanseringen, ser ut til å få fans og kritikere til å spekulere litt ekstra.

«Er avføring den aktive ingrediensen i SKKN?», spør en på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer