Thomas Leikvoll og Inga Reppe Leikvoll:

- Kunne veltet oss i trekanter

Podkast-paret reagerer på tilbakemeldingene på podkasten.

NY PODKAST: Thomas Leikvoll og kona Inga Reppe Leikvoll forteller om reaksjonene til podkasten «Åpent forhold». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.
NY PODKAST: Thomas Leikvoll og kona Inga Reppe Leikvoll forteller om reaksjonene til podkasten «Åpent forhold». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Vis mer
Publisert

Komiker Thomas Leikvoll (53) og kona hans Inga Reppe Leikvoll (41) har den siste tida fått utallige reaksjoner på sin nye podkast «Åpent forhold».

Alt fra kåte menn som er lystne på trekant med ekteparet, til positive reaksjoner på at fru Leikvoll snakker åpent om hennes seksuelle legning, har tikket inn i innboksen.

I SJOKK: Ekteparet Thomas og Inga Leikvoll er sjokkerte over alle rekasjoner og tilbakemdlinger de har fått på podkasten deres «Åpent forhold». Foto: Privat.
I SJOKK: Ekteparet Thomas og Inga Leikvoll er sjokkerte over alle rekasjoner og tilbakemdlinger de har fått på podkasten deres «Åpent forhold». Foto: Privat. Vis mer

Tilbud om sex

- Vi har fått overraskende mange tilbud av menn som vil være med på trekanter! Det er for så vidt et kompliment, men det er ikke helt sånn det funker, sier Thomas Leikvoll lattermildt, før han tilføyer:

- Vi kunne veltet oss i trekanter fremover, men det er ikke aktuelt, utdyper han.

I sesongavslutningen av «Vanderpump rules» blir alt om trekantdramaet mellom Ariana Madix, Tom Sandoval og Raquell Leviss lagt på bordet. Video: Bravo/Jenny Emilie Aas. Vis mer

Kona har også sitt å tilføye:

- Ja, det er mest mannfolk som vil ha trekant som har reagert. Og så har jeg fått mange nye følgere på Instagram, som sikkert er nysgjerrige på hvordan jeg ser ut, sier kona.

Ektemannen kaster seg inn igjen og legger til:

GLISER FOR GODE TALL: Ekteparet kan røpe at tallene har skutt i været etter mye omtale rundt samlivspodkasten deres. Foto: Privat.
GLISER FOR GODE TALL: Ekteparet kan røpe at tallene har skutt i været etter mye omtale rundt samlivspodkasten deres. Foto: Privat. Vis mer

- Det er veldig morsomt at jeg har fått tilbud fra menn også, for jeg kan ikke huske å ha sagt noe som indikerer at jeg var interessert i det, ler Leikvoll, mens han takker pent nei til tilbudene.

Videre påpeker Leikvoll at kona hans har nok å bryne seg på med ham som ektemann. De kan røpe at tilbudene som kommer inn ikke blir vurdert.

- Det er mange menn med biler i bakgrunnen på Facebook-profilbildene sine som har tilbudt seg med i trekant. Men, det er som Inga sier til meg, hun har mann nok, sier Leikvoll med sin klare, nordnorske røst.

Ekteparet som nå er inne i sitt ellevte år som lykkelig gift, mener de aller fleste reaksjonene har vært positive. Likevel er det noen få som utmerker seg negativt.

ANGRER: Det er spesielt én ting Cristian Brennhovd kunne vært foruten i sin tv-karriere. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Det er klart det kommer noen rare meldinger i innboksen når vi snakker om de temaene vi snakker om. Det har vært spesielt én melding hvor det var en mann som var veldig sint. Han ville ikke ha noe med privatlivet vårt å gjøre, men det må jeg bare le av. Jeg skjønner ikke at folk da gidder å kommentere, sier kona.

- Det har også vært folk som syns vi deler for mye, eller som mener vi bare er PR-kåte og at sexlivet skal holdes privat. Alle står selvfølgelig fritt til å mene det de vil, men vi syns åpenbart ikke det, påpeker Leikvoll.

KJEKK MANN: Inge Reppe Leikvoll kan røpe at ektemannen Thomas har fått flere frekke og frodige tilbud om trekanter fra uventet hold. Foto: Privat.
KJEKK MANN: Inge Reppe Leikvoll kan røpe at ektemannen Thomas har fått flere frekke og frodige tilbud om trekanter fra uventet hold. Foto: Privat. Vis mer

Viktig å snakke om

Til tross for mange ulike reaksjoner, både på godt og vondt, er ekteparet sikre i sin sak om at dette er et tema som er altfor lite omtalt.

Paret mener podkasten kan være med på å renvaske de tabubelagte temaene de snakker om.

- Vi syns det er sykt at det fremdeles i 2023 er tabubelagt å snakke om. Vi håper det kan endres, selv om vi alene ikke kan endre det, håper vi det er begynnelsen på noe bra, sier Leikvoll.

Kona slenger seg med og tilføyer:

- Vi vil få frem at det var absolutt på tide med denne podkasten. Vi får tilbakemeldinger på at vi er tøffe og ærlige. Det skal jo være fint å snakke sammen og være ærlige, så vi er glade for de tilbakemeldingene, sier kona.

HAR MANN NOK: Inga Reppe Leikvoll har ikke behov for samleie med flere menn når hun har Thomas. Foto: Privat.
HAR MANN NOK: Inga Reppe Leikvoll har ikke behov for samleie med flere menn når hun har Thomas. Foto: Privat. Vis mer

Åpen om legningen

Inga Reppe Leikvoll har som voksen alltid vært klar over sin seksualitet som bifil.

I podkasten snakker hun også helt åpent om sin legning, og hylles for det blant lytterne, i tillegg til at flere har turt å stå frem slik som hun selv.

David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad konfronteres med pikante spørsmål i forbindelse med premieren på «Alle elsker David». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Det er veldig mange som kommer med tilbakemeldinger om at det er bra jeg tør å stå frem som biseksuell. De setter pris på ærligheten og åpenheten, sier 41-åringen.

Hennes ektemann er også strålende fornøyd med at podkasten bidrar til at flere tør å lette på sløret om egen seksualitet.

- Og det er veldig hyggelig, og må selvfølgelig være helt greit. Det har vært flere andre jenter som har sagt at det er fint at Inga snakker om det, for da kan de også åpne seg om det. Og det er jo fint. Det er i hvert fall ikke noe man skal gå og skamme seg over. Vi er de vi er og godt at vi kan gå foran som et godt eksempel, avslutter ektemannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer