Skuespiller Toni Collette:

Kunngjorde skilsmisse etter sjokkbilder

Ektemannen avbildet i het omfavnelse med annen dame.

SJOKKBRUDD: Toni Collette og ektemannen går fra hverandre etter 19 år som mann og kone. Foto: Taylor Jewell/Invision/AP/NTB
SJOKKBRUDD: Toni Collette og ektemannen går fra hverandre etter 19 år som mann og kone. Foto: Taylor Jewell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske skuespillerinnen Toni Collett (50) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

Nå kommer hun med en sjelden kunngjøring om livet på hjemmebane, etter at avslørende bilder av ektemannen ble publisert i en rekke australske medier.

Bildene viste ektemannen gjennom 19 år i het omfavnelse med en helt annen kvinne.

UTRO: Det blir ikke akkurat god stemning når gjengen fra «Temptation Island US» samles rundt bålpannen. VIdeo: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

- Begge enige

Bare timer etter at Daily Mail Australia hadde kontaktet Collettes management vedrørende bildene av ektemannen og hans mystiske flamme, tok 50-åringen til Instagram for å annonsere skilsmisse.

«Vi er begge enige i denne avgjørelsen, og skiller lag som gode venner med respekt og omsorg for hverandre», begynte hun innlegget sitt med.

Videre la hun til at de fortsatt kom til å sette barna først, og samarbeide som en familie - bare i en litt annen form enn før.

Hvorvidt skilsmisseannonseringen har noe med de ovennevnte bildene å gjøre, vites ikke. Ektemannen har enn så lenge ikke kommentert saken.

Collette og Galafassi møtte hverandre i 2002 på en albumlansering for hans daværende band, og ble smidd i hymens lenker knappe ett år senere. Paret har to barn sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer