Johnny Depp:

Kuppet salen med «annonsering»

En kvinne vekket oppsikt med sine sjokkerende uttalelser i rettssalen mandag.

UFORGLEMMELIG: Mandag skjedde det en overraskende hendelse under rettsaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Foto: Jim Watson / AP / NTB
UFORGLEMMELIG: Mandag skjedde det en overraskende hendelse under rettsaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Foto: Jim Watson / AP / NTB Vis mer
Publisert

Rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) skal etter planen avsluttes fredag.

Hittil har den pågående rettssaken fått massiv oppmerksomhet og flere millioner mennesker følger tett med. I løpet av de siste ukene har det også kommet fram bisarre avsløringer som har fått seerne til å måpe.

Men mandag var det ikke partene som sto for den største overraskelsen.

HEARD/DEPP: Internett blir fylt med innhold fra rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp og Amber Heard, men nå dukker det også opp videoer av ting som ikke har funnet sted i rettssalen. Video: Tiktok: @tomvamp Vis mer

- Bare en spøk

Mens TV-kameraene var slått av, hevdet en kvinne at «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren er faren til barnet hennes. Det skjedde under den tradisjonelle morgenpausen, skriver blant andre ET Canada.

Til tross for at kameraene var avslått under hendelsen, var det fortsatt journalister og fotografer til stede. De var dermed vitne til det som skjedde og fanget opp det uforglemmelige øyeblikket på video.

Angenette Levy (44), korrespondent og TV-vert for Law & Crime Network, var en av reporterne som befant seg i rommet da det skjedde. I etterkant sa hun følgende om hendelsen:

- Plutselig, denne kvinnen … hun står opp bakerst i rettssalen med babyen sin, og hun sier «Johnny, jeg elsker deg, sjelene våre er koblet sammen», fortalte Levy i et avsnitt som ble sendt av nyhetskanalen.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

Videre la hun til at Depp snudde seg for å vinke til kvinnen like før det eskalerte.

- Hun holdt opp babyen og sa: «Denne babyen er din». Det var ganske vilt. Det var virkelig et øyeblikk, sa Levy.

Det hele skal imidlertid ha vist seg å være en spøk. Kvinnen ble umiddelbart fjernet fra retten og armbåndet som ga henne adgang til salen ble kuttet av.

Ekskjæresten skal vitne

Som nevnt har den pågående rettssaken mellom Depp og Heard vekket mye oppmerksomhet. Og noe mindre blir det nok heller ikke når førstnevntes ekskjæreste skal innta vitneboksen.

Mandag ble det nemlig kjent at den tidligere supermodellen Kate Moss (48) skal vitne på onsdag gjennom en videolink. Det meldte People.

Moss ble kalt inn som vitne etter at hun ble referert til av Heard tidligere denne måneden, da hun fortalte om en påstått krangel mellom Depp og Heards søster, Whitney Henriquez.

FLAUT: Amber Heards advokat protesterer mot sitt eget spørsmål, Johnny Depp fniser av tabben. Vis mer

Der fortalte hun at Henriquez sto ved en trapp og forsøkte å roe ned Depp, noe som minnet henne om et rykte som omhandlet Moss og skuespilleren.

- Whitneys rygg var vendt mot trappa, og Johnny forsøkte å slå henne. Jeg nøler ikke, jeg venter ikke, jeg tenker med en gang på Kate Moss og trappa.

Etter Heards uttalelse uttrykte Depps advokater glede med kroppsspråket, og ga hverandre en såkalt «fist pump». Trolig fordi det ga dem muligheten til å bringe inn Moss som vitne for å avkrefte hendelsen, skriver nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer