Kurt Nilsen:

Kurt Nilsen mistet lappen etter promillekjøring

- Hendelsen er ekstremt beklagelig, sier manageren.

MISTET LAPPEN: Artist Kurt Nilsen mistet lappen etter promillekjøring. Foto: NTB scanpix
MISTET LAPPEN: Artist Kurt Nilsen mistet lappen etter promillekjøring. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Artist Kurt Nilsen (40) ble stoppet i en promillekontroll i sommer, ved Meland golfklubb like utenfor Bergen.

Det skal ha vært dagen derpå, og artisten mistet lappen som følge av å ha hatt promille under kjøreturen. Det bekrefter artistens manager, Jan Fredrik Karlsen, overfor VG.

- Hendelsen er ekstremt beklagelig, sier manageren til avisa.

Berammet denne uka

Artisten, som først ble landskjent da han vant den aller første sesongen av norske «Idol», skal ha lagt seg flat på stedet.

Politiet opplyser overfor VG at de ikke kan kommentere saken. Karlsen sier til Dagbladet at hendelsen aldri burde skjedd, og at det ikke finnes noen unnskyldninger for artistens oppførsel den dagen.

Førerkortet til Kurt Nilsen ble inndratt i et år, og han skal etter det VG kjenner til ha fått en bot etter kontrollen.

Det skal ikke ha vært snakk om en spesielt høy promille, og saken skal dermed avgjøres i en såkalt enedommersak, skriver avisa.

- Dette er dessverre en typisk dagen derpå-hendelse, hvor Kurt ble stoppet av politiet i nærheten av en golfbane og tatt i promillekontroll, sier Karlsen.

Saken er berammet til Bergen tingrett kommende fredag.

Brudd

Rundt på samme som han ble stoppet i denne kontrollen, figurerte Nilsen i mediene av andre grunner. Se og Hør kunne nemlig melde om at han og kjæresten, Oda Rivrud, hadde gått fra hverandre.

Duoen, hadde vært kjærester i om lag fem år, møttes da begge var involvert i «Idol»-sirkuset på TV 2. Nilsen, som selv vant konkurransen i sin tid, var den gang dommer i konseptet, mens Rivrud var tilknyttet produksjonen.

Overfor Dagbladet bekreftet artistens manager, Jan Fredrik Karlsen, at Nilsen og Rivrud hadde gått hver til sitt. Han opplyste samtidig at ingen av dem hadde noen kommentarer utover dette.

FORNÆRMET: Torry Larsen fanget artisten Kurt Nilsen på film i skjul på flyplassen, det falt ikke helt i god jord. Video: Vine / Torry Andreassen Vis mer Vis mer Vis mer

To år før dette kunne Se og Hør avsløre at paret hadde kjøpt en romslig enebolig sammen i Minnesund i Eidsvoll kommune.

Paret har bodd der sammen de siste åra, men i slutten av mai skrev Romerikes Blad at boligen var blitt lagt ut for salg.

- Jeg kan bekrefte at huset er lagt ut for salg. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Kurt Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen, til avisa den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer