Jennifer Aniston:

Kuttet ut venner etter vaksine-nekt

«Friends»-skuespilleren velger omgangskrets med omhu i pandemien.

SMITTEVERN: Jennifer Aniston har vært en tydelig stemme gjennom hele pandemien. Nå kommer hun med en avsløring om omgangskretsen sin. Foto: Jordan Strauss / Invision /AP / NTB
SMITTEVERN: Jennifer Aniston har vært en tydelig stemme gjennom hele pandemien. Nå kommer hun med en avsløring om omgangskretsen sin. Foto: Jordan Strauss / Invision /AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Friends»-skuespiller Jennifer Aniston (52) har gjennom hele pandemien vært svært høylytt om sosial distansering, bruk av munnbind og vaksinering - der hun har oppfordret både følgere og fans til å ta smittevern på alvor.

I juni i fjor ba hun blant annet sine 37,7 millioner følgere på Instagram om å bruke munnbind.

«Hvis du bryr deg om menneskeliv, vær så snill. Bare bruk et jævla munnbind, og oppfordre alle rundt deg til å gjøre det samme», skrev hun den gang.

Derfor er det kanskje ikke så rart å tenke seg at hun neppe har tatt noen sjanser når det kommer til egen omgangskrets. I et nytt intervju avslører nemlig skuespilleren at hun har fjernet flere folk fra livet sitt det siste året.

- Det er så synd

Den prisvinnende 52-åringen forteller i et nytt intervju med InStyle at hun faktisk har fjernet flere mennesker fra sin «ukentlige rutine», som følge av deres syn på vaksinasjon.

- Det er fremdeles en stor gruppe mennesker som er motstandere til vaksinen, eller som bare ikke hører på fakta. Det er så synd, sier hun i intervjuet.

Videre avslører skuespilleren at hun har mistet en del personer som enten har nektet, eller ikke avslørt om de er vaksinert eller ikke, fra livet sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer