Ulrik Nygård:

- Kuvøsen var full av blod

Ulrik Nygård snakker ut om dramatikken som utspant seg da han ble født.

DRAMATIKK: Ulrik Nygård opplevde som nyfødt å være involvert i en dramatisk bilkrasj. Nå gjenforteller han hendelsen. Her avbildet med kona og influenser Julianne Nygård. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
DRAMATIKK: Ulrik Nygård opplevde som nyfødt å være involvert i en dramatisk bilkrasj. Nå gjenforteller han hendelsen. Her avbildet med kona og influenser Julianne Nygård. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager venter Julianne «Pilotfrue» (30) og Ulrik Nygård (40) sitt andre barn. Familieforøkelsen skal skje allerede neste måned, og paret har tidligere uttalt overfor Dagbladet hvor mye de gleder seg til å gi den to og et halvt år gamle sønnen Severin et søsken.

Mandag kveld delte Ulrik et innlegg på Instagram hvor han skrev hvor fantastisk det er å tenke på at konas graviditet har gått så utrolig bra. Til et dramatisk bilde av en ambulansebil med store skader, kommer det imidlertid fram at hans første timer på jorda - ikke var som alle andres.

Når Dagbladet slår på tråden gjenforteller Nygård hva som utspant seg under hans første levedager, som han selv fikk vite om da han var ungdom.

Fikk lungebetennelse

Ulrik forklarer innledningsvis at han ble født litt over en måned før tida. Dette på bakgrunn av at mora var på en helsekontroll hvor de fant ut at det var noe som kunne likne på hennes første svangerskap.

- Det som skjedde i hennes første svangerskap var at broren min satt fast, de hadde store problemer med å få han ut og mora mi ble lagt i narkose. Dette var grunnen til at de valgte å ta meg ut før tida. De så at jeg var blitt ganske stor, og at det kunne blitt det samme problemet, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer