Taylor Swift:

Kvinne døde under konsert

Superstjerna har selv kommentert den tragiske hendelsen.

SORG: Taylor Swift er sønderknust etter hendelsen. Foto: AP / Natacha Pisarenko / NTB
SORG: Taylor Swift er sønderknust etter hendelsen. Foto: AP / Natacha Pisarenko / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Taylor Swift (33) er i disse dager på reise rundt om i hele verden i forbindelse med sin turné «Eras Tour». Fredag kveld spilte superstjerna for over 60 000 forventningsfulle fans i Rio de Janeiro i Brasil.

Der var det en kvinne på 23 år som mistet livet, det skriver Folha, en lokalavis i Brasil. Temperaturen i folkehavet skal ha vært svært høy, noe som førte til at flere konsertgjengere svimte av.

Superstjerna Taylor Swift fikk problemer under en konsert i Chicago søndag 4. juni. Video: Twitter/@CatalinaGarciaH. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

Den avdøde 23-åringen skal ifølge Folha ha tatt seg helt fram til scenen, hvor hun besvimte og fikk hjertestans - før Swift i det hele tatt hadde begynt konserten.

Familien bekrefter dødsfallet, og sier at den døde kvinnen fikk nok et hjertestans i ambulansen på vei til sykehuset, som tok livet av henne.

Swift har uttalt seg om dødsfallet på Instagram, og er tydelig preget av den tragiske hendelsen.

Foto: Skjermdump/Instagram
Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

«Jeg kan ikke tro at jeg skriver disse ordene, men det er med et knust hjerte at jeg sier at vi mistet en fan tidligere i kveld før konserten min. Jeg kan ikke fortelle dere hvor sønderknust jeg er over dette. Jeg har lite informasjon, annet enn at hun var utrolig vakker og altfor ung», skriver hun og fortsetter:

- SEXISTISK: Taylor Swift er rasende på Netflix etter en scene fra serien «Ginny & Georgia» hvor artisten selv blir nevnt. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg kommer ikke til å klare å snakke om dette fra scenen fordi jeg føler meg overveldet av sorg når jeg prøver å snakke om det. Jeg vil si nå, at jeg føler dypt på dette tapet og mitt knuste hjerte er med hennes familie og venner. Dette er det siste jeg trodde skulle skje da vi bestemte oss for å ta denne turneen til Brasil».

Det brasilianske brannvesenet anslår at det var nærmere 60 grader inne på stadion som Swift framførte på, noe som første til at flere fans svimte av som følge av dehydrering.

33-åringen skal også ha stanset konserten ved flere anledninger og anmodet arrangørene til å dele ut vann til de mange tusen publikummerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer