VILLE STEMME: Kvinnen som ringte politiets nødnummer for å stemme på Trude Drevland, måtte legge på med uforrettet sak. Foto: Thomas Reisæther/TV2
VILLE STEMME: Kvinnen som ringte politiets nødnummer for å stemme på Trude Drevland, måtte legge på med uforrettet sak. Foto: Thomas Reisæther/TV2Vis mer

«Skal vi danse»

Kvinne ringte 112 for å stemme på Trude Drevland i «Skal vi danse»: - Fikk oss en god latter

Stemme-trøbbel for eldre kvinne i Hordaland.

(Dagbladet): Politiet i Hordaland ble mildt sagt overrasket da de rundt klokka kvart over ni i kveld fikk inn en «nødsamtale» av det uvanlige slaget.

- Det var en dame litt oppi årene som ringte. Da vi svarte «du er kommet til politiets nødnummer», svarte hun: «Eg skulle bare stemme på Trude Drevland, eg». Skal si vi fikk oss en god latter, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Han mistenker ikke at opptrinnet skyldes noe annet enn en ulykkelig feil.

- Hun virket like overrasket som oss. Vi fikk dessverre ikke hjulpet henne, da dette er litt utenfor vårt virkeområde, ler politimannen.

Det er uvisst hvorvidt kvinnen til sist klarte å få stemt på Bergens eks-ordfører, som uansett er videre i konkurransen etter kveldens strabaser på parketten.

Det var komiker Tommy Steine som måtte forlate «Skal vi danse» i kveld, etter en paso doble som ikke falt i smak hos seerne.

SKAL VI GJETTE?: Marna Haugen og Erlend Elias Bragstad er lørdag kveld klare for sesongens første episode av «Skal vi danse». De er konkurrenter, men er gode venner privat. Hvor godt kjenner de egentlig hverandre? Vi utfordret dem. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer