Lene Nystrøm og Søren Rasted:

- Kvinnen i mitt liv

Søren Rasted legger ikke skjul på at han fortsatt har et godt forhold til ekskona, Lene Nystrøm.

GODE VENNER: Aqua-profilene Søren Rasted og Lene Nystrøm har hatt et godt forhold etter skilsmissen i 2017. Nå snakker Rasted ut om forholdet til ekskona i den danske podkasten «Bucket List». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GODE VENNER: Aqua-profilene Søren Rasted og Lene Nystrøm har hatt et godt forhold etter skilsmissen i 2017. Nå snakker Rasted ut om forholdet til ekskona i den danske podkasten «Bucket List». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok en del som ble overrasket da Aqua-paret Lene Nystrøm (46) og danske Søren Rasted (51) skilte lag i 2017 - etter hele 16 år som mann og kone. Eksparet spilte sammen i den kjente popgruppa Aqua - som står bak landeplager som «Barbie Girl», «Doctor Jones» og «Cartoon Heroes».

I løpet av ekteskapet fikk Nystrøm og Rasted barna Billy (14) og India (15), og selv om det nå har gått tre år siden samlivsbruddet, ser det ut til at duoen fortsatt er gode venner - og samarbeider godt om de to barna.

Eksparet har sagt lite om skilsmissen i pressen, sett bort fra noen få intervjuer. Nå letter imidlertid Søren Rasted på sløret om forholdet til ekskona i den danske podkasten «Bucket List». Der får 51-åringen nemlig spørsmål om han kunne tenke seg å gifte seg på nytt.

- Det tror jeg ikke. Min ekskone og jeg har det veldig bra sammen. På en eller annen måte vil hun alltid være kvinnen i mitt liv, det har jeg i hvert fall inntrykk av. Ikke at jeg har problemer med å elske en annen. Men jeg har ikke behov for å skynde meg ut og finne noen, sier Rasted i podkasten, gjengitt av danske Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer