Kygo:

Kygo kjøpte bolig til 41 millioner kroner

- Perfekt til å lage musikk.

NYTT HJEM: Den norske artisten Kygo har punget ut for privatbolig i Bergen, like ved sitt eget barndomshjem. Foto: Google maps / NTB scanpix
NYTT HJEM: Den norske artisten Kygo har punget ut for privatbolig i Bergen, like ved sitt eget barndomshjem. Foto: Google maps / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv om norske Kygo (27) nesten oftere befinner seg i USA enn i Norge, er det ingen tvil om at hjemlengselen tidvis treffer ham for fullt.

I Hordaland har han familie og venner, og når de ikke kan være med ham på verdensomfattende turneer, er det hjemme i Norge han får møtt dem. Nå blir ikke det noe problem lenger, i hvert fall ikke når det kommer til plass.

I en pressemelding meldes det nemlig om at artisten har bladd opp elleville 41 millioner for en eiendom på adressen Hopsnesvegen 120 i Bergen. Med det har 27-åringen kjøpt tidenes dyreste bergensbolig noen sinne.

- Nå får jeg plass til gjester og inspirerende omgivelser som er perfekt til å lage musikk, uttaler 27-åringen i en pressemelding.

Like ved barndomshjemmet

Det var lokalavisen Bergens Tidene som var først ute med å melde nyheten. De skriver at Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll som han egentlig heter, frem til nå har hatt adresse i Kråkenesveien på Bønes.

Dette blir nå endret fortløpende, når han overtar det ekstravagante huset. Den nye eiendommen er i tillegg bare 300 meter fra artistens barndomshjem, så dette er kjente trakter for artisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer