Kylie Jenners nye butikk får kjeft: - Uverdig

Strenge regler i supermodellens butikk, hvor kundene nektes å få vite hvor mye produktene faktisk koster. 

STRENG BUTIKK: Pop-up butikken til Kylie Jenner i Los Angeles får kritikk for å være vel hard med kundene. Og for å ikke ha prislapper. Foto: XPOSURE PHOTOS
STRENG BUTIKK: Pop-up butikken til Kylie Jenner i Los Angeles får kritikk for å være vel hard med kundene. Og for å ikke ha prislapper. Foto: XPOSURE PHOTOS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV-personlighet Kylie Jenner - en av de fem søstrene i Kardashian-klanen - har åpnet egen pop-up butikk i Los Angeles, og butikken får hard medfart av enkelte.

Motenettstedet Racked var tilstede under åpningen av butikken som skal selge den populære realitystjernas eget sminkemerke Kyle Cosmetics, og reagerer blant annet på at de handlende ble nektet å sitte mens de ventet timevis i kø for å slippe inn.

Inne i butikken ble shopperne møtt med et skilt med regler for handleturen. Der slås det blant annet fast at kunder med funksjonshemming også må forholde seg til stå-regelen.

Samtidig forteller regelskiltet at de som ikke følger reglene Kylie Jenner-butikken har utarbeidet, risikerer å bli kastet ut av butikken.

«Uverdig»

«Vi forbeholder oss retten til å nekte servering til hvem som helst», lyder ett punkt på regelplakaten.

Hele seansen blir beskrevet som «uverdig» av Racked, blant annet fordi alle de som gjestet butikken også måtte ha et eget armbånd synlig under hele shoppingen. I tillegg finnes det ikke en eneste prislapp på noe produkt i butikken - angivelig for at Kylie-fansen skal få lov til å kjenne følelsen av å shoppe uten å tenke på prislappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer