Kylie Jenners nye butikk får kjeft: - Uverdig

Strenge regler i supermodellens butikk, hvor kundene nektes å få vite hvor mye produktene faktisk koster. 

STRENG BUTIKK: Pop-up butikken til Kylie Jenner i Los Angeles får kritikk for å være vel hard med kundene. Og for å ikke ha prislapper. Foto: XPOSURE PHOTOS
STRENG BUTIKK: Pop-up butikken til Kylie Jenner i Los Angeles får kritikk for å være vel hard med kundene. Og for å ikke ha prislapper. Foto: XPOSURE PHOTOSVis mer

(Dagbladet): TV-personlighet Kylie Jenner - en av de fem søstrene i Kardashian-klanen - har åpnet egen pop-up butikk i Los Angeles, og butikken får hard medfart av enkelte.

Motenettstedet Racked var tilstede under åpningen av butikken som skal selge den populære realitystjernas eget sminkemerke Kyle Cosmetics, og reagerer blant annet på at de handlende ble nektet å sitte mens de ventet timevis i kø for å slippe inn.

Inne i butikken ble shopperne møtt med et skilt med regler for handleturen. Der slås det blant annet fast at kunder med funksjonshemming også må forholde seg til stå-regelen.

Samtidig forteller regelskiltet at de som ikke følger reglene Kylie Jenner-butikken har utarbeidet, risikerer å bli kastet ut av butikken.

«Uverdig»

«Vi forbeholder oss retten til å nekte servering til hvem som helst», lyder ett punkt på regelplakaten.

Hele seansen blir beskrevet som «uverdig» av Racked, blant annet fordi alle de som gjestet butikken også måtte ha et eget armbånd synlig under hele shoppingen. I tillegg finnes det ikke en eneste prislapp på noe produkt i butikken - angivelig for at Kylie-fansen skal få lov til å kjenne følelsen av å shoppe uten å tenke på prislappen.

- De forteller deg ikke hvor mye penger du er i ferd med å bruke før du står i kassa. Det er for at du skal kunne late som at penger ikke er et problem for deg, akkurat som det ikke er et problem for Kylie, skriver Racked.

Ble stolt av egen suksess

Strenge regler til tross, det var lange køer utenfor butikken. Kyle, som The Independent har snakket med, ønsket å kjøpe den eksklusive Kylie Jenner-kosmetikken for å selge den videre.

- Jeg vil at min bankkonto skal se ut som Kylies, sier hun.

Alt var riktignok ikke så ille som det strenge regelverket. Rackeds anmelder på stedet vedgår at også hun etterhvert ble dratt inn i illusjonen om et liv luksus inne i butikken.

- I løpet av timene jeg sto og ventet i butikken begynte jeg å kjøpe fantasien. Ubevisst, men sikkert følte jeg meg stolt av egen suksess og trygg på hvor viktig jeg er, lyder Zan Romanoffs anmeldelse.