Riley Keough:

Kyssetabbe: Måtte stenge ned filmsettet

Det kunne gått riktig galt for skuespilleren og hennes kollega.

SKUESPILLER: Riley Keough har spilt i en rekke filmer. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
SKUESPILLER: Riley Keough har spilt i en rekke filmer. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Riley Keough (34) er blant annet kjent for å være Elvis Presleys barnebarn, men hun har også gjort det stort som skuespiller.

I 2018 spilte hun i «Under the Silver Lake» mot «Spider Man»-stjerna Andrew Garfield (39), og overfor Vanity Fair avslører Keough om en hendelse som kunne tatt livet av skuespillerkollegaen.

VERDENSREKORD: Den norske Elvis-imitatoren Kjell Elvis skal synge Elvis Presley låter i 50 timer for å prøve å ta verdensrekorden med seg hjem. Video / Reporter: Embla Hjort-Larsen / Dagbladet Vis mer

- Sinnssykt

Like før en romantisk kyssescene gjorde Keough seg klar i sminketraileren sin mens hun spiste en granolabar.

- Og sminkøren bare: «Er det peanøtter i den?».Og jeg svarte: «Jeg tror det, jeg vet ikke», forklarte Keough til Vanity Fair, gjengitt av People.

Ifølge 34-åringen fikk sminkøren fullstendig panikk, og løp for å hente en produsent.

- Produsenten kom inn og sa: «Riley, Andrew er veldig allergisk mot peanøtter og vi må stenge ned hele filmsettet».

Internett koker etter at fansen hevder å ha tatt Justin og Hailey Bieber på fersken rundt graviditet. Video: Rød Løper. Vis mer

- Jeg tenkte: «Faen, det er helt sinnssykt». Men jeg tenkte også «takk gud for at denne damen oppdaget det, for jeg visste ingenting».

Fikk livstruende reaksjon

Nøtteallergi er en av de vanligste formene for matallergi, ifølge Lommelegen.

Det vanligste er at man får kløe og/eller nummenhet i munn og svelg, eventuelt med hevelser.

Noen reagerer også alvorlig med anafylaksi, som kan være en livstruende reaksjon.

Overfor Marie Claire har Garfield tidligere forklart at han får nettopp en slik reaksjon. Det skjedde under en middag med skuespillerkollegaene Keira Knightley (38) og Carey Mulligan (38).

Gino og Jasmine møter på trøbbel i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Video: Nora Skavhaug, «90 Day Fiancé: Before the 90 Days» - discovery+ Vis mer

- Der satt jeg mellom de to vakre jentene da jeg fikk en allergisk reaksjon av noe i maten min. Jeg måtte tilbringe natta på sykehuset, fortalte han til magasinet, ifølge australske News.

- Jeg er vant til det, fordi jeg har vært på sykehuset flere ganger på grunn av det, men Carey var helt ute av seg og Keira var livredd. Det var bare det mest pinlige øyeblikket noensinne, å få anafylaktisk sjokk under en middag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer