Christine Koht:

Lå i koma i ei uke

Christine Koht deler en oppdatering om helsetilstanden.

OPPDATERING: Det har vært stille fra Christine Koht den siste måneden. Nå deler hun en oppdatering på Facebook. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OPPDATERING: Det har vært stille fra Christine Koht den siste måneden. Nå deler hun en oppdatering på Facebook. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I januar ble det kjent at Christine Koht (52) var alvorlig kreftsyk. Siden den gang har komikeren oppdatert fansen om helsetilstanden sin gjennom podkasten «Koht vil leve» sammen med journalist Joachim Førsund, og gjennom åtte episoder fikk lytterne høre om både opp- og nedturer som følge av behandlingene.

5. juni ble den siste episoden sluppet, og siden da har oppdateringene til Koht i hovedsak kommet gjennom Facebook.

Har ligget i koma

Torsdag kveld deler komikeren et innlegg der hun skriver at hun fortsatt er innlagt på Rikshospitalet, der hun på infeksjonsavdelingen blir behandlet for fem ulike infeksjoner og virus i lungene.

- Nå har det gått over en måned siden dere hørte fra meg, og jeg takker dere igjen for all kjærligheten dere sender. Dere skal vite at det hjelper, skriver 52-åringen, før hun gir en ny oppdatering:

- (...) Dette er bivirkninger av store doser kortison. Og uten kortison hadde jeg dødd av leverbetennelse, skriver hun.

Samtidig avslører Koht at hun nylig lå ei uke i koma på intensiven, men at hun ikke gir seg - og at hun er i gang med små treningsturer da hun må lære seg å gå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer