Marbella-skytingen:

- Lå livredde på bakken

Influenser Kelly van der Minne sto like ved da et av ofrene ble skutt.

LIVREDD: Influenser Kelly van der Minne ble liggende på bakken da skuddene ble avfyrt rundt henne. Foto: Skjermdump / Instagram
LIVREDD: Influenser Kelly van der Minne ble liggende på bakken da skuddene ble avfyrt rundt henne. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lokalt politi bekrefter til flere spanske medier at fem personer er skadd etter det ble avfyrt skudd på nattklubben Opium Beach Club i Marbella.

På nattklubben var det natt til mandag en konsert med flere tilskuere til stede. Det var den sørafrikanske DJ-en Nkosinathi Innocent Maphumul, som går under artistnavnet «Black Coffee», som spilte på utestedet.

Dagbladet har også vært i kontakt med det lokale politiet som opplyser at de ikke kan gi noe informasjon.

Flere har imidlertid delt videoer på sosiale medier som viser at folk skal ha lagt seg på bakken i nattklubben etter hendelsen.

Blant de som har tatt til sosiale medier for å fortelle om den traumatiske hendelsen er den nederlandske influenseren Kelly van der Minne, kjent fra realityserien «Love Island».

- Ble liggende i ti minutter

– En kvinne ved siden av oss ble skutt. Hun ble truffet bakfra. Dette er bare det verste som kan skje, sa van der Minne i en video på Instagram-historie.

Hun delte flere videoer med sine 100.000 følgere, men fjernet noen av dem mandag ettermiddag.

Til den nederlandske avisa AD forteller influenseren at hun ble liggende på gulvet i rundt ti minutter, før hun reiste seg og løp ut av nattklubben. Det skriver TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.