Chris O'Neill

La ned selskap

Prinsesse Madeleines ektemann sliter med å få forretningene til å gå rundt.

FINANSTRØBBEL: Forretningene til prinsesse Madeleines ektemann, Chris O'Neill, går ikke unna. Her i 2015 med datteren, prinsesse Leonore. Foto: Willi Schneider/REX/NTB
FINANSTRØBBEL: Forretningene til prinsesse Madeleines ektemann, Chris O'Neill, går ikke unna. Her i 2015 med datteren, prinsesse Leonore. Foto: Willi Schneider/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 giftet prinsesse Madeleine (38) seg med forretningsmannen Chris O'Neill (46).

Amerikaneren ble født i London, og vokste opp med ambisjonen om å følge i investor-farens fotspor. Han jobbet blant annet som finansrådgiver for rike klienter. Da han møtte sin kongelige, kommende hustru måtte han imidlertid velge veien videre.

Da valgte han å ikke ta prinsetittel, men å fortsette som forretningsmann.

Han jobbet da i finansselskapet Noster Capital, men sluttet samme år for å satse på egen hånd. Han startet da flere selskaper, blant dem Wilton Payments, som jobber med betalingsløsninger.

Lagt ned

Den svenske avisa Expressen har tidligere skrevet at selskapet har gått i minus over flere år.

Nå skriver samme avis at O'Neill har lagt ned to andre selskaper - Wilton Partners og Warwick Partners. Han har også trukket seg ut av sine framtredende roller i nevnte Wilton Payments og Belgravia Investment, til tross for at disse fortsatt er aktive.

Expressen skriver videre at alle selskapene er oppført på samme advokatkontor i Palm Beach i Florida, hvor de har vært i kontakt med jurist Timothy Hanlon som er kontaktperson for firmaene. Han svarer ikke på spørsmål om årsaken til endringene som er gjort.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer