Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Schwarzenegger til Trump:

- La oss bytte jobb slik at folk kan sove igjen!

Den tidligere California-guvernøren slår tilbake mot Trumps uttalelser under den årlige National Prayer Breakfast i Washington. 

VIL BYTTE JOBB: Under en tale på den årlige National Prayer Breakfast i Washington spøkte president Trump med Arnold Schwarzenegger, som hat tatt over jobben hans som programleder i «The Apprentice». Trump spøkte med de dalende seertallene. Slik svarte Schwarzenegger. Video: CNN Vis mer

(Dagbladet.no): - Seertallene har gått nedover og det har vært en ren og skjær katastrofe, har Trump tidligere uttalt om Schwarzeneggers innsats som programleder for kjendisversjonen av Trumps TV-konsept «The Apprentice.»

Programmet er nå inne i sin åttende sesong, og der de tidligere deltakerne før fikk høre ordene «You’re fired» har nå Terminator-stjernen innført sitt eget slagord, «You´re terminated».

I en rekke Twitter-meldinger har Trump gått hardt ut mot skuespilleren og den tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger, som han mener har ødelagt programmet.

- Jeg tror vi alle må be for Arnold, sier Trump spøkefullt under en tale på den årlige National Prayer Breakfast i Washington.

Nå slår Schwarzenegger tilbake i en video han har postet på sin egen Facebook-side, og ber de to om å bytte jobber.

- Siden du er så ekspert på TV og seertall, hvorfor tar du ikke over min jobb, så kan jeg ta over din jobb? Slik kan folk få sove godt om nettene igjen, sier Schwarzenegger i videoen.

TERMINERES: Med ny sjef og programleder, har realityshowet «The Celebrity Apprentice» fått et nytt slagord. Video: CNN/NBC Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling