Wanda Mashadi:

La ut bilde av mystisk mann. Slik svarer hun på romanseryktene

– Han er en anonym fyr, langt utenfor min bransje.

LA UT BILDE AV MYSTISK MANN: Wanda Mashadi (til høyre) får fansen til å spekulere på om hun har fått seg kjæreste. Her sammen med tvillingsøsteren Vita Mashadi. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LA UT BILDE AV MYSTISK MANN: Wanda Mashadi (til høyre) får fansen til å spekulere på om hun har fått seg kjæreste. Her sammen med tvillingsøsteren Vita Mashadi. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden den første sesongen av den populære TV-serien «Vita og Wanda», som følger livet til tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi (26), rullet over TV-skjermene, har det blitt voldsomt spekulert i om tvillingsøstrene har funnet kjærligheten.

Tvillingene, som for øvrig bor sammen og også deler samme seng, har foran TV-seerne hintet om små flørter og Tinder-dater.

Spesielt søsteren Wanda, har fått ryktemølla til å sette fart, etter at hun lørdag delte et bilde av en ukjent mann på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

Han her ❤️

Et innlegg delt av Wanda Mashadi (@wandamashadi)

– Han her, skrev hun til et bilde av duoen, etterfulgt av et hjertet.

Til Dagbladet bekrefter den populære 26-åringen at forholdet til mannen på bildet er av romantisk karakter.

– Vi har ikke satt noe etikette på det enda, men vi tilbringer mye tid sammen, forteller hun hemmelighetsfullt.

– Som en avkobling

Hvor lenge, eller hvor seriøst det er blitt mellom duoen, ønsker ikke Wanda å si noe om.

– Han er en anonym fyr som jeg skal fortsette å holde anonym. Han er langt utenfor min bransje. Det er veldig deilig, forteller Wanda, og legger til:

– Alle vennene mine er også det, noe jeg setter veldig pris på. Det blir som en slags avkobling.

Livet til tvillingene Vita og Wanda har på kort tid endret seg fra å være et relativt rolig, og normalt liv – til å bli et hektisk, og til tider et svært offentlig liv.

RØD LØPER: De siste åra har livet til tvillingene Vita og Wanda Mashadi vært preget av glitter, glam og røde løpere. Her under Elle sin årlige sommerfest i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØD LØPER: De siste åra har livet til tvillingene Vita og Wanda Mashadi vært preget av glitter, glam og røde løpere. Her under Elle sin årlige sommerfest i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I tillegg til sin egen serie, som er i gang med sesong tre på NRK, er også tvillingene TV-aktuelle med hver sin serie. Wanda i «Camp kulinaris» og Vita i «71 grader nord Kjendis».

Hektisk hverdag

At hverdagen er blitt hektisk er det ingen tvil om, og i serien «Vita og Wanda» kommer det også fram at den relativt nye kjendistilværelsen har vist seg å tære på forholdet mellom de to tvillingene.

Krangling og uoverensstemmelser preget mye av den første sesongen, som endte i parterapi for tvillingene.

Terapitimene har tvillingene fortsatt med, og forholdet mellom dem ser tilsynelatende ut til å ha ordnet seg. Da Dagbladet møtte Vita rett før jul, i forbindelse med TV Norges vårlansering, kunne tvillingsøsteren avsløre at de er på boligjakt – sammen.

– Årets nyttårsforsett blir å kjøpe en bolig. Vi har ikke vært på visning og sånt enda, men vi skal gjøre det i løpet av neste år. Med hvert vårt rom – det er selvfølgelig målet, sa hun den gang.

Se dette innlegget på Instagram

We’re on a boat 🛥 #martheogmagnus

Et innlegg delt av Wanda Mashadi (@wandamashadi)

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer