USA-valget 2016:

Lady Gaga går hardt ut mot Trump-fruas «hykleri»

Sangstjerna har fått nok. 

MOBBE-KRITIKK: Da Melania Trump, kona til presidentkandidaten Donald Trump, talte om mobbing, så Lady Gaga rødt. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Natt til onsdag kommer svaret hele verden har ventet på i månedsvis: Blir Hillary Clinton (69) eller Donald Trump (70) USAs neste president?

Valgkampen har vært skitten, og Clintons e-post-skandale og Trumps videokatastrofe kan oppsummeres som to av de største humpene i veien kandidatene har møtt på. Begge har dessuten fått mye oppmerksomhet fra kjendiser, som har talt begges sak.

Les også: Dette stemmer kjendisene

Neste i rekka til å uttale seg om den nærliggende presidentavgjørelsen er sangerinna Lady Gaga (30).

- Hyklersk

Selv om en rekke internasjonale stjerner har gått til angrep direkte på både Trump og Clinton, velger «Bad Romance»-sangeren en annen innfallsvinkel - den republikanske kandidatens kone.

Det var Huffington Post som først omtalte saken om Gagas stikk til Melania Trump (46). Hun giftet seg med Donald Trump i 2005, lenge før han kastet seg inn i valgkampen.

Melania, som er smykkedesigner og tidligere modell, har stått ved ektemannens side gjennom hele valgkampen, og har flere ganger talt hans sak utad.

46-åringen er USAs potensielle, nye førstedame, og har uttalt at hun gjerne vil benytte anledningen - om hun får den - til å bekjempe mobbing.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer