Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Lady Gaga har ankommet Oslo

Nå sammenliknes hun med Kurt Cobain og Marilyn Manson.

SPESIELL ANKOMST: Slik så det ut da Lady Gaga ankom Stockholm i mai. Da hun ankom Oslo i dag var hun nok litt bedre kledd, og ble kjørt bakveien inn på Grand Hotel. Foto: Stella Pictures
SPESIELL ANKOMST: Slik så det ut da Lady Gaga ankom Stockholm i mai. Da hun ankom Oslo i dag var hun nok litt bedre kledd, og ble kjørt bakveien inn på Grand Hotel. Foto: Stella Pictures Vis mer

||| (Dagbladet): Popartisten Lady Gaga landet på Gardermoen tidligere i dag.

I 14-tida ankom hun den private delen av Gardermoen i sitt private fly, skriver VG.

Derfra kjørte hun rett til Grand Hotel på Karl Johans gate i Oslo. Verdens mest populære popartist for øyeblikket tok bakveien inn på hotellet, og ble kjørt rett ned i garasjen fra en sidegate.

Dermed gikk et titalls frammøtte fans glipp av popstjernens ankomst.

Desto heldigere var de som hadde stilt seg opp langs sideinngangen. Til vill jubel fikk de et ørlite glimt i noen korte sekunder mens popprinsessen suste forbi i sin svarte bil med sotede ruter.

Lady Gaga skal spille to konserter i Oslo Spektrum denne helga. Begge har vært utsolgt i lang tid. Men i kveld har hun altså fri, og har valgt å tilbringe dagen i Oslo.

Popfenomenet kommer rett fra konsert i Finland, og har mottatt meget gode kritikker i avisa Hufvudstadsbladet.

«Med all hypen rundt henne, er det lett å glemme at jente fortsatt turnerer med bare et første fullengders album i ryggsekken. 24-åringen har blitt kastet til den absolutte verdenstoppen av kjendiser og idoldyrkelse på uhørt kort tid,» skriver anmelderen Janne Stang.

«Hun er størst akkurat nå. I verden. Jeg tenker på Cobain. Eller Marilyn Manson ved enkelte anledninger. Verdensfenomen,» fortsetter en imponert anmelder.

Disse låtene spilte Lady Gaga under sin konsert i Finland.

Dance in the Dark
Glitter and Grease
Just Dance
Beautiful, Dirty, Rich
The Fame
LoveGame
Boys Boys Boys
Money Honey
Telephone
Speechless
You and I
So Happy I Could Die
Monster
Teeth
Alejandro
Poker Face
Paparazzi
Bad Romance

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media