Met-gallaen 2019

Lady Gaga kastet klærne på rød løper

Kjendisene begynner å ankomme den prestisjetunge Met-gallaen.

KASTET KLÆRNE: Lady Gaga ankom i en rosa kjole - og kledde av seg plagg etter plagg, til hun til slutt sto igjen slik. Her med designer Brandon Maxwell. Foto: Angela Weiss/AFP. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til tirsdag er det duket for den årlige Met-gallaen på Metropolitan Museum of Art i New York, en veldedighetsgalla som hvert år blir omtalt i medier verden over.

Allerede seint mandag kveld begynte superstjernene å ankomme den røde løperen, der artisten Lady Gaga - hvis egentlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta - tidlig satte standarden.

33-åringen, som tidligere har vært kjent for sine heftige og til tider kontroversielle klesvalg, ankom i en stor, rosa kjole. Så kledde hun av seg - først ned til en svart kjole, så en rosa, helt til hun sto igjen i undertøy og strømpebukse.

Lady Gaga er for øvrig sammen med Serena Williams, Harry Styles og Gucci-designer Alessandro Michele en av vertene for årets galla.

Dramatisk ankomst

Bare noen minutter seinere fikk man se enda en spesiell ankomst på den røde løperen utenfor museet i New York. Da ankom Billy Porter.

Skuespilleren ble båret inn på den røde løperen av seks menn, ikledd gullbukser. Porter selv brukte en gulldekorert heldress med vinger o krone.

Vogue-redaktør Anna Wintour, som står bak gjestelista for arrangementet, har allerede ankommet. Seinere kom også tennisstjerna Serena Williams i en gul kreasjon, som hun valgte å bruke sneakers til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer