Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Met-gallaen 2019

Lady Gaga kastet klærne på rød løper

Kjendisene begynner å ankomme den prestisjetunge Met-gallaen.

KASTET KLÆRNE: Lady Gaga ankom i en rosa kjole - og kledde av seg plagg etter plagg, til hun til slutt sto igjen slik. Her med designer Brandon Maxwell. Foto: Angela Weiss/AFP. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til tirsdag er det duket for den årlige Met-gallaen på Metropolitan Museum of Art i New York, en veldedighetsgalla som hvert år blir omtalt i medier verden over.

Allerede seint mandag kveld begynte superstjernene å ankomme den røde løperen, der artisten Lady Gaga - hvis egentlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta - tidlig satte standarden.

ANKOM SLIK: Lady Gaga. Foto: Evan Agostini/AP
ANKOM SLIK: Lady Gaga. Foto: Evan Agostini/AP Vis mer

33-åringen, som tidligere har vært kjent for sine heftige og til tider kontroversielle klesvalg, ankom i en stor, rosa kjole. Så kledde hun av seg - først ned til en svart kjole, så en rosa, helt til hun sto igjen i undertøy og strømpebukse.

Lady Gaga er for øvrig sammen med Serena Williams, Harry Styles og Gucci-designer Alessandro Michele en av vertene for årets galla.

Dramatisk ankomst

Bare noen minutter seinere fikk man se enda en spesiell ankomst på den røde løperen utenfor museet i New York. Da ankom Billy Porter.

STJAL SHOWET: Skuespilleren Billy Porter. Foto: Charles Sykes/AP
STJAL SHOWET: Skuespilleren Billy Porter. Foto: Charles Sykes/AP Vis mer

Skuespilleren ble båret inn på den røde løperen av seks menn, ikledd gullbukser. Porter selv brukte en gulldekorert heldress med vinger o krone.

Vogue-redaktør Anna Wintour, som står bak gjestelista for arrangementet, har allerede ankommet. Seinere kom også tennisstjerna Serena Williams i en gul kreasjon, som hun valgte å bruke sneakers til.

Gallaen ses på som et av verdens mest fasjonable arrangementer, og det er Vogue-redaktør Anna Wintour (69) som står bak gjestelisten - som det skal være svært vanskelig å få en plass på.

Temaet for årets galla er «Camp: Notes on Fashion».

Saken oppdateres!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!