JOBBER MED SAKEN: I går meldte en rekke medier at det var slutt mellom Taylor Kinney og Lady Gaga. I morgentimene i dag nyanserte Lady Gaga selv bruddryktene via Instagram, der hun skriver at de har tatt en pause, men at de forsøker å få forholdet til å funke. Foto: Jordan Strauss / Scanpix
JOBBER MED SAKEN: I går meldte en rekke medier at det var slutt mellom Taylor Kinney og Lady Gaga. I morgentimene i dag nyanserte Lady Gaga selv bruddryktene via Instagram, der hun skriver at de har tatt en pause, men at de forsøker å få forholdet til å funke. Foto: Jordan Strauss / ScanpixVis mer

Lady Gaga om bruddryktene: - Vi har tatt en pause

Ikke <i>helt</i> slutt mellom popartisten og forloveden likevel. 

(Dagbladet): I går ettermiddag og kveld meldte en rekke medier at forlovelsen mellom Lady Gaga (30) og skuespiller Taylor Kinney (35) var brutt, og at paret var historie.

I morgentimene i dag nyanserte Gaga selv bruddryktene via sin Instagram-konto, der hun har delt et bilde av seg selv og forloveden med armene rundt hverandre.

I bildeteksten skriver 30-åringen at hun og Kinney alltid har trodd at de er sjelevenner, og forteller ærlig at de har opp- og nedturer slik som alle andre par.

Videre skriver Gaga at de «har tatt en pause», og utdyper situasjonen på følgende vis:

- Vi er begge ambisiøse kunstnere, som håper å jobbe oss gjennom lange avstander og kompliserte timeplaner for å bygge videre på den enkle kjærligheten vi alltid har delt. Vær så snill å heie oss videre. Vi er akkurat som alle andre, og vi elsker hverandre virkelig.

Kjendisparet forlovet seg i fjor vinter etter å ha kjent hverandre siden 2011, da han hadde en rolle i hennes musikkvideo.

Den gang postet Gaga en adskillig triveligere oppdatering på Instagram enn hun gjorde i dag:

- Han ga meg hjertet sitt på Valentine's Day og jeg sa JA!, skrev hun i bildeteksten da forlovelsen ble kunngjort i februar 2015.

Ett år etter forlovelsen prydet Gaga og Kinney ei magasinforside splitter nakne, med et bilde artisten hevdet var tatt etter at paret hadde hatt sex.

RØRENDE: Lady Gaga gjorde en sterk Oscar-opptreden med sangen «Til It Happens To You», fra dokumentarfilmen «The Hunting Ground», som undersøker seksuelle overgrep på amerikanske høyskoler. Video: Reuters Vis mer
HEDRET: Musikerlegenden David Bowie tapte kampen mot kreften - 69 år gammel. Under Grammy Awards hedret Lady Gaga ikonet. Video: Reuters Vis mer