<strong>FEIL:</strong> Lady Gaga fikk nylig tatovert en notelinje på armen. Det skulle raskt vise seg å mangle en helt spesiell detalj. Foto: NTB Scanpix
FEIL: Lady Gaga fikk nylig tatovert en notelinje på armen. Det skulle raskt vise seg å mangle en helt spesiell detalj. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lady Gaga:

Lady Gagas tatoveringsblemme: - En krise er avverget

Manglet én vesentlig detalj.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne måneden spøkte den amerikanske artisten Ariana Grande (25) om sin egen tatoveringsblemme etter at hun fikk tatovert navnet på en japansk kullgrill, eller det som på amerikansk blir direkte oversatt til «Japanese style bbq grill».

Torsdag denne uka fikk imidlertid Grande bekreftet at hun ikke er den eneste som har blitt feiltatovert den siste tida. I et innlegg på sin Instagram-profil skriver nemlig «A Star Is Born»-stjerna, Lady Gaga (32), at en musikalsk krise er avverget.

Manglet én detalj

På armen har Gaga fått tatovert en notelinje, som består av fem parallelle linjer som notene i et musikkstykke skrives på. Det eneste problemet var at Gaga i utgangspunktet bare hadde fått tatovert fire linjer, som i musikkverden blir veldig feil.

«Etter for mange tequila-shots ble den femte linja glemt, stakkars. Her er det riktig», skriver hun under et bilde hvor man tydelig ser at hun har fått rettet opp feilen.

Stjerna har også lagt ut en video hvor hun er svært lattermild, og blant annet sier at de har det bra etter tabben.

«Som en musikkteori-student er jeg forferdet. Som en som har det gøy med vennene sine, er jeg lettet», skriver hun.

Ifølge BBC er de fire notene Gaga har tatovert på notelinja to g'er og to a'er. Eller rettere sagt så har hun tatovert «G-A-G-A» på armen sin.

Popstjernen har flere titalls tatoveringer, og i anledning valentinsdagen 14. februar, tatoverte hun også en lang rose nedover ryggraden sin. Sammen med rosa har hun fått skrevet «La Vie En Rose» i blekk, som er en strofe fra en av låtene hun synger i Oscar-nominerte «A Star Is Born», skriver nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Den aktuelle filmen har tatt verden med storm, og rullet i lang tid over kinolerretet også her til lands.

I det romantiske dramaet spiller 32-åringen mot kjekkasen Bradley Cooper (44). Med hele fire Oscar-nominasjoner og tre Golden Globe-nominasjoner på CV-en, kan han også regnes som en av verdens beste skuespillere.

- Livredd

Til tross for at Cooper i utgangspunktet ikke er artist selv, har han mottatt mye skryt for sin framførelse av blant annet sangen «Shallow», som på kort tid har blitt en hit etter at filmen kom ut.

Natt til mandag 25. februar er det duket for årets Oscar-utdeling, der både Lady Gaga og Cooper er nominert til pris. Under den gjeve prisutdelinga skal duoen også framføre den populære låta, men dette ser ikke 44-åringen fram til med glede.

Ifølge kanalen E!, har Cooper nemlig ingen god erfaring med å stå på scenen sammen med Lady Gaga, utenfor filmsettet.

Tidligere denne måneden overrasket nemlig paret med en gjesteopptreden med sangen «Shallow» i Las Vegas, noe som brakte fram uvante følelser hos Cooper, og nervøsiteten tok overhånd.

Saken fortsetter nedenfor.

UTILSLØRT ROMANTISK: 2018-versjonen av klassikeren «A Star is Born» har Bradley Cooper og Lady Gaga i hovedrollene, og er blitt en tragisk og dypt romantisk kjærlighetshistorie. Vis mer

- Det var helt forferdelig. Jeg måtte bare sone ut og be til gud om at jeg ikke skulle ødelegge for hennes show. For, tenk på det, hun hadde allerede rocket det i to timer, og jeg tenkte: «Vær så snill, la meg være samstemt», sa han til kanalen.

Selv om opptredenen tilsynelatende gikk fint, betyr ikke det at han vil ha noe mer kontroll på nervene før den store prisutdelinga, ifølge ham selv.

- Jeg kommer til å være livredd. Det er helt sikkert, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer